5 στιγμές από Jonghyun(SHINee) για να κρατήσουμε στην καρδιά

by Bokaloka 17/12/2020
5 στιγμές από Jonghyun(SHINee) για να κρατήσουμε στην καρδιά

5 στιγμές από τον Jonghyun από τους SHINee που έφυγε τόσο γρήγορα από κόντας στις 18.12.17, για να κρατήσουμε στην καρδιά μας.

1. Το χαμόγελο του



2. Τον ίδιο να κάνει τον “κινέζο” στο random play dance του Weekly Idol



3. Το υπέροχο live του στο Yu Huiyeol Sketchbook





4. Τα εμψυχωτικά του λόγια στο Blue night radio



5. Αυτή τη στιγμή με τη φαν του



“You did well, goodbye, I love you”



Η ομάδα του Allkpop Greece, στη μνήμη του Jonghyun από τους SHINee δε θα δημοσιεύσει νέα από 17 έως 18 Δεκεμβρίου. Το μόνο άρθρο που θα δημοσιευτεί είναι το συγκεκριμένο. Το top10 θα αποτελείται αποκλειστικά από τραγούδια του Jonghyun, το Replay με το οποίο πραγματοποίησαν το debut τους οι Shinee, το Tell me what to do με το οποίο πραγματοποίησαν το comeback τους ως 5 για τελευταία φορά και το Breathe από το Lee Hi τους στίχους του οποίου είχε γράψει ο Jonghyun. Ζητάμε την κατανόηση σας.

Για τους φαν του και για τον χώρο της kpop αποτέλεσε ένα άξιο καλλιτέχνη, που πάντα προσπαθούσε για το καλύτερο, έβαζε τους άλλους πάνω από τον εαυτό, υποστήριζε με ειλικρίνεια άλλα idols, έδινε κουράγιο με τα λόγια του σε κάθε ευκαιρία που του δινόταν, έδειχνε τον πόνο του μέσα από τα τραγούδια του και μας μάγευε με τη φωνή του. Ήταν ένας “ποιητής” για τους Shawol και ένας επίγειος άγγελος που ξαφνικά έφυγε από κοντά μας και άφησε ένα μεγάλο κενό στην κορεάτικη μουσική βιομηχανία.

Θα ζει για πάντα μέσα στην καρδιά μας. Ας φροντίσουμε το θλιβερό γεγονός να γίνει ένα μάθημα για όλους μας και να θυμόμαστε ότι μπορεί κάποιος δίπλα μας να υποφέρει και ότι τα λόγια μας κάποιους να τους κόβουν σαν μαχαίρι και ότι οι πράξεις όσο αθώες και να νομίζουμε πως είναι μπορεί να κοστίσουν μία ζωή. Ας θυμόμαστε επίσης ότι και τα idols είναι άνθρωποι και ότι καθένας από εμάς είναι ευάλωτος.

Από όλους εμάς προς τον Jonghyun έχουμε να πούμε μονάχα αυτό που ήθελε να ακούσει: “You did well”.