Ο Bobby από τους iKON ανακοίνωσε τον γάμο του

by Bokaloka 20/08/2021
Ο Bobby από τους iKON ανακοίνωσε τον γάμο του

Ο Bobby από τους iKON ανακοίνωσε τον γάμο του καθώς και την εγκυμοσύνη της μνηστής του στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Το γράμμα στους φαν του στο ποστ του λέει:

Γεια σας, εδώ Bobby. Υπάρχει κάτι που θέλω πολύ να σας πω σήμερα και αποφάσισα να γράψω αυτό το γράμμα μετά από πολύ σκέψη.

Βρήκα έναν άνθρωπο που αγαπάω, τον οποίο υποσχέθηκα να παντρευτώ.
Επίσης, τον Σεπτέμβριο πρόκειται να γίνω πατέρας.
Είμαι χαρούμενος που η οικογένεια μου θα αποκτήσει ένα καινούριο μέρος μα ταυτόχρονο νιώθω ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τους φαν μου που πρέπει να ταράχτηκαν με τα νέα.

Έπρεπε να σας το είχα πει νωρίτερα και με συγχωρείτε που το ανακοίνωσε τόσο καθυστερημένα. Νιώθω μεγάλο βάρος στην συνείδηση μου γιατί αισθάνομια πως απογοήτευσα τους ανθρώπους που μου έχουν δείξει ανιδιοτελή αγάπη και με στηρίζουν όλο τον καιρό με κάθε τρόπο.

Ζητώ συγγνώμη από όσους νιώθουν μπερδεμένοι και πληγωμένη με τα νέα, με όλη μου την καρδιά.

Θα προσπαθήσω να γίνω ένας άνθρωπος που δεν θα προκαλεί ντροπή στην οικογένεια του, τους iKON και τους φαν, που έχουν δώσει σημασία και μια θέση στον κόσμο σε αυτόν τον όχι και τέλειο εαυτό μου. Μα πιο πολύ απ' όλα θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρότερα και να μην προκαλέσω κακό στα υπόλοιπα μέλη και στους φαν που περιμένουν με ανυπομονησία τους iKON.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον Bobby και την μνηστή του!