Dramalaxy Μαρτίου 2021

by Bokaloka 31/03/2021
Dramalaxy Μαρτίου 2021

Δείτε όλα τα kdramas που κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο του 2021 στην σέσιον του site μας Dramalaxy.

1. Mouse

Mouse


Κατηγορία: Θρίλερ, Μυστήριο
Κανάλι: tvN
Επεισόδια: 20
Πρεμιέρα: 03/03/21
Προβολή: Τετάρτη & Πέμπτη
Πρωταγωνιστούν: Lee Seung Gi, Lee Hee Joon, Park Joo Hyun
Υπόθεση: Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να εντοπίσουμε τους ψυχοπαθείς από πριν; Ένας σκληροτράχηλος μανιακός δολοφόνος έχει γεμίσει τον κόσμο με φόβο και χάος. Ένας αστυνομικός ο Jung Ba Reum (Lee Seung Gi) έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο αντιμέτωπος με τον δολοφόνο και αν και καταφέρνει να γλιτώσει βλέπει σιγά σιγά την ζωή του να αλλάζει μπροστά στα μάτια του.



2. “ Love Alarm Season 2”

Love Alarm Season 2


Κατηγορία: Ρομάντζο
Κανάλι: Netflix
Επεισόδια: 6
Πρεμιέρα: 12/03/21
Προβολή: Παρασκευή
Πρωταγωνιστούν: Kim So Hyun, Jung Ga Ram, Song Kang
Υπόθεση: Η συνέχεια από την πρώτη σεζόν του Love Alarm. 4 χρόνια μετά από την δημιουργία της εφαρμογής Joalarm, πλέον έχει κυκλοφορήσει η version Joalarm 2.0. η οποία σου δημιουργεί μια λίστα με τους ανθρώπους στους οποίους αρέσεις και μία λίστα με τους ανθρώπους που μπορεί να σου αρέσουν. Θα δημιουργήσει αυτό προβλήματα στην σχέση της Jojo (Kim So Hyun) με τον Sun Oh (Song Kang) και τον Hye Young (Jung Ga Ram);



3. “Revolutionary Sisters”

Revolutionary Sisters


Κατηγορία: Μυστήριο, Slice of life, Κωμωδία
Κανάλι: KBS2
Επεισόδια: 50
Πρεμιέρα: 13/03/21
Προβολή: Σάββατο & Κυριακή
Πρωταγωνιστούν: Yun Ju Sang, Hong Eun Hee, Jeon Hye Bin, Go Won Hee, Kim Kyung Nam
Υπόθεση: Στα μέσα της διαδικασίας διαζυγίου, η μητέρα των παιδιών της οικογένεια δολοφονείται. Όλα τα μέλη της οικογένεις είναι πιθανοί ύποπτοι.

Lee Cheol Soo (Yu Ju Sang): Είναι ο πατέρας των 3 κοριτσιών, ο οποίος είναι πολύ αυστηρός και δεν έχει καλές σχέσεις μαζί τους.

Lee Kwang Nam (Hong Eun Hee): Η μεγαλύτερη από τις κόρες. Είναι εγωίστρια και περήφανη. Η ανιδιοτελής αγάπη για την μητέρα της προκάλεσε μετά τον θάνατό της ένταση στις σχέσεις με τον πατέρα της καθώς εκείνος είχε προκαλέσει πολύ πόνο στην μαμά της.

Lee Kwang Sik (Jeon Hye Bin): Η μεσσαία κόρη. Είναι έξυπνη και με αρχές και μιας και εκείνη δεν έλαβε μεγάλη αγάπη από τους γονείς της, νοιάζεται πολύ για τους άλλους ανθρώπους.

Lee Kwang Tae (Go Won Hee): Είναι η μικρότερη κόρη. Άσος στις πολεμικές τέχνες, ανεξάρτητη, πάντα με part time δουλειές συντηρεί τον εαυτό της και δεν ενδιαφέρεται για γάμο.



4. “Navillera”

Navillera


Κατηγορία: Slice of Life
Κανάλι: tvN
Επεισόδια: 12
Πρεμιέρα: 22/03/21
Προβολή: Δευτέρα, Τρίτη
Πρωταγωνιστούν: Park In Hwan, Song Kang
Υπόθεση: Ο Sim Deok Chool (Park In Hwan) είναι πλέον 70 χρονών. Το μεγαλύτερο όνειρο του ήταν να γίνει χορευτής μπαλέτου αλλά ποτέ δεν τα κατάφερε καθώς έπρεπε να στηρίξει την οικογένεια του οικονομικά. Όμως μια μέρα αποφασίζει να κυνηγήσει το όνειρο του και παρόλο που οικογένεια του δεν τον στηρίζει εκείνος γράφεται σε μία ακαδημία μπαλέτου. Εκεί γνωρίζει τον Lee Chae Rok (Song Kang). Ο Lee Chae Rok είναι 23 χρονών και αν και ασχολήθηκε με διάφορα αθλήματα όπως baseball, ποδόσφαιρο και κολύμπι κανένα δεν τον κέρδισε όπως το μπαλέτο. Η μαμά του που έχασε όταν ήταν μικρός από αρρώστια ήταν και αυτή μπαλαρίνα. Ο πατέρας του χρεωκόπησε λίγο μετά το θάνατο της γυναίκας του και από τότε ο Lee Chae Rok τα βγάζει πέρα μόνος του. Όμως πλέον σχεδόν δεν μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό του και αποφασίζει να παρατήσει το μπαλέτο μέχρι που συναντάει τον Sim Deok Chool και όλα αλλάζουν.



5. “Oh My Ladylord”

Oh My Ladylord


Κατηγορία: Ρομάντζο, Κωμωδία
Κανάλι: MBC
Επεισόδια: 16
Πρεμιέρα: 24/03/21
Προβολή: Τετάρτη, Πέμπτη
Πρωταγωνιστούν: Lee Min Ki, Nana, Kang Minhyuk (CN BLUE)
Υπόθεση: Έχουμε την Oh Joon In (Nana) μία ηθοποιό που είναι αγαπητή από όλους όμως δεν μπορεί να κάνει σχέση όχι επειδή δεν θέλει αλλά επειδή δεν μπορεί. Αν και φαίνεται να ζει πλουσιοπάροχα ωστόσο είναι χαμηλών τόνων και προσγειωμένη. Από την άλλη έχουμε τον σεναριογράφο Han Bi Soo ο οποίος έχει επιλέξει να μην κάνει σχέσεις αλλά δείχνει διάφορες πτυχές του εαυτού του όταν είναι ερωτευμένος. Έχει όμως και εκείνος τα μυστικά του. Τι θα γίνει όταν η ζωή τους φέρει στον ίδιο δρόμο;



Άλλο ένα kdrama που έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο ήταν το Joseon Exorcist. Το συγκεκριμένο kdrama πράβλε δύο μόνο επεισόδια αλλά διακόπηκε για ιστορικές ανακρίβειες.

Άρθρο από Caleum