Αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες performances από kpop

by Bokaloka 27/12/2020
Αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες performances από kpop

Ας δούμε αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες performances από idols τόσο της 1ης γενιάς της kpop όσο και της 4ης που είμαστε τώρα!

Η kpop φημίζεται για τις υπέροχες, φαντασμαγορικές παραστάσεις της, τα Χριστούγεννα δεν αποτελούν εξαίρεση και τα μέλη της kpop όπως οι καλλιτέχνες, οι σκηνοθέτες, οι χορευτές ετοιμάζουν κάθε χρόνο τις πιο ιδιαίτερες και ζεστές εμφανίσεις για να κρατήσουν σε όλους μας συντροφιά και να μας διασκεδάσουν τις κρύες αλλά γλυκές ημέρες των εορτών!

Όλα έχουν ξεκινήσει ήδη από το 1999 όταν η SM TOWN με τα συγκροτήματα της S.E.S., H.O.T. και FLYTOTHESKY γυρίζουν ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο βίντεο δείχνοντας στιγμές όλων των καλλιτεχνών παρέα να παίζουν στο χιόνι, να κάνουν σκι και να τραγουδούν σε ένα ξύλινο σαλέ... τι πιο χριστουγεννιάτικο!



To 2002 η SM TOWN επιστρέφει με τους καλλιτέχνες της και με το τραγούδι My Angel, My Light σε μία υπέροχη performance στο Music Camp. Την ίδια χρονιά, ο Shin Seung Ηun ερμηνεύει το Christmas Miracle σε μία καταπληκτική σκηνή, γεμάτη κεριά και χριστουγεννιάτικα φωτάκια..





Το 2003 το γυναικείο συγκρότημα Isak N Jiyeon τραγουδούν το hit τους One σε μία σκηνή που έχει τοποθετηθεί στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ν. Κορέας! Πολύ χιόνι και παιδάκια να παίζουν συνθέτουν το απόλυτα χαρούμενο χριστουγεννιάτικο σκηνικό.



Το 2004 κορυφαίοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως η BoA και οι M.I.L.K έδωσαν μία υπέροχη μουσική παράσταση στο κορεάτικο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ. Κατά τη διάρκεια της παράστασης πέφτουν φλούδες χιονιού κάτι που συντείνει στην χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.



Το 2005 οι υπέροχες Big Mama τραγουδούν το White Christmas μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό γεμάτο χριστουγεννιάτικα στολίδια και χιόνι που πέφτει..



Το 2006 οι Big Mama επιστρέφουν με την ερμηνεία του τραγουδιού Grown up Christmas List και ο κόσμος τις αποθεώνει.



2007 και οι TVXQ! μαζί με το νέο, τότε συγκρότημα Super Junior τραγουδούν Show Me Your Love στη χριστουγεννιάτικη σκηνή του SBS!



Το 2009 οι SNSD δίνουν μία φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη performance με το τραγούδι Santa Baby στο κορεάτικο μουσικό φεστιβάλ!



Το 2010 η JYP Nation γυρίζει το δικό της χριστουγεννιάτικο βίντεο με τους καλλιτέχνες της να ανοίγουν τα δώρα, να τραγουδούν όλοι μαζί και να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες.



To 2011 οι After School μαζί με τους NU’EST δίνουν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη παράσταση στην εκπομπή M Countdown, με το τραγούδι τους Happy Pledis-Love Letter.



To 2012 η καταπληκτική Ailee συνεργάζεται με τον κορυφαίο μουσικό και πιανίστα David Foster, ο οποίος έχει κερδίσει 16 Grammy στην καλλιτεχνική του πορεία, σε μία νέα εκτέλεση του τραγουδιού My Grown Up Christmas List της Kelly Clarkson.



To 2013 το SBS NOW διοργάνωσε το Friendship Project. Όλοι οι καλλιτέχνες από όλες τις εταιρείες, συνεργάστηκαν στο τραγούδι “You are a miracle”. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε κορυφαία συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι 2PM, οι SHINEE, οι Big Bang, οι 4minute, οι 2NE1 και ο Sung Si-Kyun να ερμηνεύουν. Μία κορυφαία στιγμή στην ιστορία της kpop!



To 2014 η Taeyeon των SNSD ερμηνεύει καταπληκτικά το τραγούδι O Holy Night πάνω σε μία υπέροχη χιονισμένη κατασκευή.



Το 2015 οι αγαπημένοι μας EXO ερμηνεύουν το Miracle in December σε show του Mnet. Τα 12 τότε μέλη βρίσκονται στη σκηνή ενώ ο Lay παίζει το τραγούδι στο πιάνο. Την ίδια χρονιά η Irene των Red Velvet μαζί με τον Park Bogum τραγουδούν το Jingle Bell Rock στην Χριστουγεννιάτικη σκηνή του KBS world.





Το 2016 η υπέροχη IU τραγουδάει το Merry Christmas In advantage στην χριστουγεννιάτικη σκηνή του M Countdown.



To 2017 οι Monsta X ερμηνεύουν το Lonely Christmas στο γιορτινό και ζεστό σκηνικό του MBCkpop, ενώ το KBS διοργανώνει το καθιερωμένο φεστιβάλ τραγουδιού, στο οποίο όλοι οι καλλιτέχνες της kpop σκηνής τραγουδούν μαζί το κομμάτι One Candle!





To 2018 οι ταλαντούχες fromis_9 δίνουν μία χριστουγεννιάτικη παράσταση στο show music bank ερμηνεύοντας το αξέχαστο All I Want For Christmas Is You της Mariah Carey.



To 2019 οι πολυβραβευμένοι BTS δίνουν μία εντεκάλεπτη performance στο Gayo Daejeon music festival του SBS, τραγουδώντας τα αγαπημένα και γνωστά σε όλους μας χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Την ίδια χρονιά το KBS συγκέντρωσε όλους τους διάσημους kpop καλλιτέχνες για να ερμηνεύσουν το κομμάτι The Earth Traveler, μία καταπληκτική στιγμή..





Και φτάνουμε στο 2020 όπου πολλά συγκροτήματα και solo καλλιτέχνες μας τραγουδάνε τις γιορτινές ημέρες! Οι The Boyz κυκλοφόρησαν το χριστουγεννιάτικο κομμάτι Christmassy και η live performance του τραγουδιού έγινε μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Ακόμη, η ταλαντούχα Jamie μαζί με τον εξίσου ταλαντούχο Gaho μας χαρίζουν μία καταπληκτική και ξεχωριστή ερμηνεία του κλασσικού τραγουδιού Baby It’s Cold Outside. Στο ίδιο πρόγραμμα ο Young Κ ερμηνεύει το Have Yourself A Merry Little Christmas. Τέλος, οι Blackpink τραγουδούν κάποια από τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.







Άρθρο από Μαριάννα Κιτσοπούλου - Γενική Επιμέλεια: Bora Park