" itemprop="thumbnailUrl" />
 

Νέο Greek ARMY Project

by Bokaloka 10/03/2020
image" alt="Νέο Greek ARMY Project" style="min-width: 100%; height: inherit;">

Το Allkpop Greece ζητά τους ARMY για ένα project που αφορά τους BTS και τους ARMY!

Η ιδέα για το συγκεκριμένο project, έφτασε στα dm μας από μία Ελληνίδα ARMY και εμείς ήρθαμε σε επικοινωνία με την κοπέλα που “γέννησε” την συγκεκριμένη ιδέα, που μας είπε να την αναφέρουμε ως “Nat from Indonesia” αφού της είπαμε ότι θα θέλαμε πολύ να συνεργαστούμε για το συγκεκριμένο project.

Το project όπως μας το περιέγραψε θα είναι κάτι σαν ένα μίνι ντοκιμαντέρ με τις ιστορίες από ARMY, διαφόρων background, ηλικιών, εθνών, απ' όλο το κόσμο με στόχο πρώτον να δείξει την διαφορετικότητα των φαν των BTS μεταξύ τους και δεύτερον να δείξει ότι παρ' όλες τις διαφορές τους υπάρχει κάτι κοινό που τους ενώνει που δεν είναι άλλο από το πάθος τους για τους BTS και τη μουσική τους.

Εσείς ως ARMY μπορείτε να συμμετέχετε με τους εξής τρόπους στο συγκεκριμένο project:

1. Με υλικό, δηλαδή να στείλετε για παράδειγμα κάποιο κείμενο σχετικά με την σημασία των BTS για εσάς τόσο μουσικά όσο και συναισθηματικά (π.χ. τι άλλαξε από τότε που τους γνωρίσατε, τι σημαίνουν για εσάς, πώς θα τους περιγράφατε, ποια είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια, πώς η μουσική τους σας βοήθησε κτλ.). Ακόμα, μπορείτε να στείλετε fanart, covers, dance covers, αφιερώματα, κολλάζ, video edits και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε και έχετε δημιουργήσει.
2. Ως μέλη της ομάδας του Allkpop Greece σχετικά με την συγκέντρωση του υλικού που θα μας στείλουν οι ARMY, το editing και άλλες αρμοδιότητες που μπορεί να προκύψουν.

Εμείς ως Allkpop Greece θα συμμετέχουμε επιπλέον ως εξής:

1. Θα δημιουργήσουμε videos με το υλικό των ARMY στο Youtube παράλληλα με την σταδιακή δημοσιέυση άρθρων.
2. Αν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον τότε θα ελεγχθεί και το σενάριο για διεξαγωγή μίνι συνεντεύξεων.
3. Θα έρθουμε σε επικοινωνία με την Big Hit Entertainment για το συγκεκριμένο project εφόσον το ενδιαφέρον είναι αρκετό από την πλευρά σας.
4. Παράλληλα, θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την international ARMY Nat και τέλος είμαστε ανοιχτοί και σε δικές σας φρέσκιες ιδέες.

Περιμένουμε την ανταπόκριση σας! Να σας ενημερώσουμε ότι οποιοσδήποτε θέλει να συμμετέχει στο συγκεκριμένο project μπορεί, ακόμα και αν δεν είναι φαν των BTS. Τέλος, όποιος έχει editing skills, video editing skills, γνώσεις φωτογραφίας και θέλει να συνεργαστεί με το Allkpop Greece για το project να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email είτε με προσωπικό μήνυμα στα social media. Αποστολή των δικών σας κειμένων, δημιουργιών (π.χ fanarts), covers κτλ. είναι καλύτερο να γίνεται μέσω email.

Το email μας: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

1. Allkpop Greece-Greek ARMY Project

Allkpop Greece-Greek ARMY Project