10 kdrama για να δεις στις διακοπές των Χριστουγέννων

by Bokaloka 24/12/2018
10 kdrama για να δεις στις διακοπές των Χριστουγέννων

10 kdrama για να δεις στις διακοπές των Χριστουγέννων.

1. Goblin

Ένα kdrama με πρωτότυπο σενάριο και κατάλληλο για όποιον θέλει να δει κάτι ρομαντικό αλλά όχι μελό, να γελάσει και να κλάψει με την ψυχή του.



2. Reply1988

Τι να πει κανείς για αυτό το kdrama. Κατά τη γνώμη μας το κορυφαίο από τη τριλογία των Reply. Ένα drama με πολύ όμορφα μηνύματα για την σημασία της οικογένειας, της φιλίας, του έρωτα και της αγάπης που φαίνεται να μένει αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια.



3. Come back Mister

Ένα drama που μας χάρισε στιγμές γέλιου και λύπης την ίδια στιγμή, ένα kdrama που μας έκανε να εκτιμήσουμε τη ζωή μας και τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας. Όποιος δεν το έχει δει ακόμα να τρέξει να το δει αμέσως και δε θα το μετανιώσει καθόλου.



4. Healer

Εδώ μιλάμε για ένα kdrama που θα έχει μείνει αξέχαστο σε όποιον το έχει δει. Οι πρωταγωνιστές είχαν απίστευτη χημεία και ο Ji Chang Wook σε ένα ρόλο που του ταίριαζε απόλυτα. Μία σειρά γεμάτη δράση, έρωτες, ανατροπές και αγωνία κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή και τον κάνει να νιώθει την κάθε στιγμή που βλέπει.



5. Dream High

Ένα από τα καλύτερα kdramas με σχολείο και μουσική που απογείωσε τη φήμη του Kim Soo Hyun. Πρωταγωνιστές εκτός από τον Kim Soo Hyun είναι η Suzy, η IU, ο Taecyeon και ο Wooyoung από τους 2PM. Το συγκεκριμένο kdrama για τους “βετεράνους” φαν τις kpop και των kdrama ξυπνάει αναμνήσεις αλλά και για όσους δεν το έχουν δει θα τους γεμίσει με συναισθήματα. Μία απλή και ανάλαφρη επιλογή για να απολαύσει κάποιος στις χριστουγεννιάτικες διακοπές σου.



6. Fated to love you

Η σειρά αυτή μας χάρισε όμορφες και γλυκές στιγμές καθώς και στιγμές γεμάτες πόνο και απόγνωση. Αστεία και χαριτωμένη με τον πιο τρελό πρωταγωνιστή και με την καλύτερη ηθοποιό που θα μπορούσαν να είχαν βάλει για πρωταγωνίστρια αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για να δεις αγκαλιά με την κουβέρτα σου στις διακοπές.



7. Personal Taste

Από τα πρώτα kdrama του Lee Min Ho, γεμάτη με ρομαντικές στιγμές και στιγμές γέλιου αποτελεί την καλύτερη παρέα ειδικά για τους λάτρεις των classics από kdrama. Αλλά και για αυτούς που θέλουν να πάρουν μια ιδέα για τα παλιά kdrama να μη διστάσουν και να τη δουν.



8. Eulachacha Waikiki

Αστείο μέχρι αηδίας και σε κάποια σημεία γεμάτο black humor. Όμως αξίζει να το δει ο καθένας που του αρέσει να γελάσει και το χειλάκι του λίγο παραπάνω.





9. You're beautiful

Όποιος δεν το έχει δει δε ξέρει τι χάνει και επίσης δεν μπορεί να θεωρηθεί φαν των kdramas αν δεν έχει το You're beautiful. Ένα kdrama που ευχόμαστε να ξαναέβγαινε σε remake γιατί πραγματικά το αγαπήσαμε. Ποιος θα ξαναβρεί kdrama με μία καλόγρια να γίνεται ξαφνικά rockstar στα καλά καθούμενα στη πιο hot μπάντα;



10. Shopping King Louie

Χαριτωμένο και γλυκό μας έκανε να ευχόμαστε να υπήρχε ένα τέτοιο ζευγάρι στα αλήθεια. Η μεταξύ τους σχέση ;ήταν γεμάτη από απλότητα, αθωότητα, ειλικρίνεια και έρωτα. Ο ένας αποτελούσε στήριγμα για τον άλλον και τον καλύτερο του φίλο. Εμείς θα χαρακτηρίζαμε αυτούς τους δύο ως couple goals και το ίδιο το kdrama την ιδανική επιλογή για να μας δώσει λίγη ζεστασιά τις κρύες μέρες του χειμώνα.