Second Male Lead Syndrome λέω και κλαίω

by Bokaloka 03/09/2018
Second Male Lead Syndrome λέω και κλαίω

5 από τα καλύτερα ή τα χειρότερα, όπως το πάρει κανείς, Second Male Lead Syndrome που βιώσαμε.

1. Choi Siwon (Shin Hyuk) – “She Was Pretty

Δε ξέρουμε πώς η Hye Jin αντιστάθηκε αρχικά στην εξομολόγηση του και στην συνέχεια στην αγκαλιά του. Τι να πούμε! Πραγματικά, τα αστεία του, το χιούμορ του, το γέλιο του, ο τρόπος που την κοίταζε, ο τρόπος που προσπαθούσε να την προστατέψει και να την κάνει να νιώσει καλύτερα και όλες οι στιγμές που ήταν μαζί στις οποίες ο πρωταγωνίστρια πάντα ήταν ο εαυτός της, ένιωθε όμορφα και ήταν χαρούμενη, ξεπέρναγαν κατά πολύ τον πρώτο πρωταγωνιστή. Αλλά εντάξει την συγχωρούμε γιατί απέναντι της είχε τον Park Seo Jeon, αν και μεταξύ μας εμείς τον Siwon θα διαλέγαμε!



2. Yook Sungjae (Kwon Tae Kwang) – “School 2015 : WHO ARE YOU

Ένας από τους πιο αδικημένους δεύτερους πρωταγωνιστές. Πραγματικά δε ξέρουμε γιατί η Eun Bi διάλεξε τελικά τον Yi An, όσο ωραίος και αν είναι, γιατί στην τελική αυτός που ήταν πάντα εκεί και στις καλές και στις κακές στιγμές της ήταν ο Tae Kwang και γι' αυτό δε σηκώνουμε αντιρρήσεις. Στο κάτω-κάτω ας έμενε η δίδυμη αδερφή της μαζί με τον Yi An όπως έπρεπε να είχε γίνει. Μα πραγματικά ρε κορίτσια θα αφήνετε ένα αγόρι σαν τον Tae Kwang να σας ξεφύγει ειδικά με αυτό το βλέμμα και αυτό το φιλί; Ε όχι δα!




3. Seo Kang Jun (Baek In Ho) – “Cheese In The Trap

Ναι ναι ναι, ξέρουμε ότι στο Webtoon ο In Ho είχε διαφορετικό σκοπό απ' ότι φαινόταν στη σειρά όμως μαζί του η Hong Seol είχε περισσότερες όμορφες στιγμές απ' ότι με τον Yοο Jung. Μαζί έσπαγαν πλάκα, γέλαγαν, μαζί του ήταν πάντα ασφαλής και εκείνος έβαζε πάντα την Hong Seol πάνω και από την προσωπική του ασφάλεια. Μαζί της γνώρισε τον εαυτό του και έμαθε να συγχωρεί και να αγαπάει, μαζί της εμπιστεύτηκε ξανά κάποιον. Η ίδια με τον πρωταγωνιστή ήταν πιο σφιγμένη αν και όταν ήταν με τον In Ho ήταν χαμένη στις σκέψεις για τον Yoo Jung. Η αλήθεια είναι ο η Seol μας είχε πολύ περίεργο γούστο. Αν και βέβαια οι δυο τους πρέπει να πάρουν τα πρωτεία για το πιο πρωτότυπο ζευγάρι. Εμείς πάντως λιώναμε με τον In Ho!





4. Kim Woo Bin (Choi Yound Do) – “The Heirs

Συγγνώμη Lee Min Ho αλλά εδώ αυτό το αγόρι που μόνο “κακό” δεν ήταν μας έκλεψε την καρδιά. Ο πιο αδικημένος, ο πιο ευαίσθητος και ο πιο ειλικρινής στη σειρά, έκρυβε τον πόνο του και τα συναισθήματα του πίσω από μία “μάσκα” την οποία δεν έιχε φορέσει ο ίδιος από μόνος του. Κυνήγησε αυτό που ήθελε μέχρι τέλους, έκανε πίσω μόνο όταν έπρεπε και φυσικά έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι η Cha Eun Sang ασφαλής. Πολλές φορές την προσέγγιζε με μία δόση υπερβολής και τρέλας, με πλάκες που πολλές φορές ξεπερνούσαν τα όρια, όμως δεν είχε κακό σκοπό όπως αποδείχτηκε. Αυτός ζήταγε το απόλυτο και δε φοβήθηκε να το νιώσει.



5. Ko Gyung Pyo (Ko Jung Won) - “Incarnate Jealousy/Don't dare to dream

Του άξιζε του πρωταγωνιστή το κορίτσι μας; Όχι φυσικά, γιατί της έχει φερθεί σκάρτα στο παρελθόν όσο και στο παρόν, αν και αργότερα άλλαξε τη στάση του. Ωστόσο, η Pyo Na Ri ήταν κολλημένη στα συναισθήματα του παρελθόντος με αποτέλεσμα να χάσει το αγόρι που όχι μόνο την ήθελε από την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν αλλά τις συμπεριφέρθηκε και σαν gentleman που ήταν. Βέβαια η γλυκιά μας ήταν αφοσιωμένη απόλυτα στον Cho Jung Seok, που για να λέμε και την αλήθεια δε μπορούμε και να την κατηγορήσουμε κιόλας!





6. Special: Lee Hongki (Jeremy) – “You're beautiful

Εδώ δε βάλαμε τον δεύτερο πρωταγωνιστή βάλαμε τον τρίτο, καθώς ο δεύτερος δε διεκδίκησε ποτέ σωστά την πρωταγωνίστρια, δηλαδή έχασε όλες τις ευκαιρίες μόνος τους. Ο Jeremy όμως πριν ακόμα μάθει ότι ο Ko Mi Nam ήταν κορίτσι και όχι αγόρι, τον είχε ερωτευτεί. Ήταν ο καλύτερος της φίλος και αυτός που της συμπεριφέρθηκε πιο σωστά από όλους. Όταν της έκανε την ερωτική εξομολόγηση live στον αέρα, κατά την διάρκεια της οποίας σπάραξε στο κλάμα, πρώτη φορά σε όλη τη σειρά, κέρδισε τις καρδιές μας αλλά δυστυχώς της πρωταγωνίστριας την είχε ήδη κλέψει Hwang Tye Kyeong. Βέβαια ποιος αν έχει κάποιον σαν τον Jeremy δίπλα του θα ήταν δυνατόν να μην τον ερωτευτεί;