Fashion Report: How you like that από BLACKPINK

by Bokaloka 21/08/2020
Fashion Report: How you like that από BLACKPINK

Δείτε το fashion report για το How You Like That των BLACKPINK από την αρθρογράφο μας Μαριάννα Κιτσοπούλου!

Πλέον είναι γνωστό σε όλους (φαν της κποπ και μη) ότι οι Blackpink- το τετραμελές γυναικείο συγκρότημα από την Νότια Κορέα έχει θέσει γερά θεμέλια όχι μόνο στο χώρο της μουσικής αλλά και της μόδας. Οι Jennie, Rose, Jisoo και Lisa έχουν ανακηρυχτεί ως κάποιες από τις πιο influential προσωπικότητες του πλανήτη ενώ ταυτόχρονα έχουν εδραιωθεί ως τα απόλυτα σύμβολα της μόδας και της ομορφιάς.

Για τους παραπάνω λόγους κάποιοι από τους ακριβότερους οίκους του κόσμου όπως η Chanel, η Dior, η Yves Saint Laurent και η Celine θέλησαν να συνεργαστούν με τα νεαρά style icons κάνοντας τες Brand Ambassadors. Μέσα από κάθε καινούργιο τους μουσικό βίντεο διαμορφώνουν και αναδεικνύουν τις νέες τάσεις της μόδας και ότι πιο stylish κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στον πλανήτη αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοιχτό καθώς είναι αυτό που κάθε φορά ανεβάζει τα βίντεο τους στις πρώτες θέσεις των παγκόσμιων τάσεων.

Ακριβώς αυτό συνέβη και στο καινούργιο τους βίντεοκλιπ για το τραγούδι “How You Like That”, το οποίο χωρίς καμία υπερβολή θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα μουσικό lookbook που περιλαμβάνει όλες τις τελευταίας τάσεις των μεγαλύτερων οίκων μόδας για τον προσεχή χρόνο. Αναλυτικότερα:

1. Jennie - How You Like That

Jennie - How You Like That


Το κορίτσι με το ανάλαφρο και chic millennial στιλ που προσέγγισε πρώτο μέσα από την γαλλική εβδομάδα μόδας ο οίκος Chanel. Ως brand ambassador του γαλλικού οίκου πλέον, η Jennie δείχνει ακαταμάχητη μέσα στο Chanel φόρεμα από την συλλογή του οίκου για άνοιξη-καλοκαίρι 2020. Επιπλέον, η Chanel κάνει αισθητή την παρουσία της στο μουσικό βίντεο πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλον οίκο καθώς η Jennie φοράει τοπ στο οποίο διακρίνεται ολοκάθαρα το μοναδικό σύμβολο του οίκου, μέσα από την σαλοπέτα Μ.Υ.Ο.Β. ΝΥC. Αξεσουάρ Channel ενώ οι gloss άσπρες μπότες είναι από τον οίκο Open the Door, δημιουργώντας στο outfit την διχρωμία μαύρο-άσπρο δηλαδή την ίδια ακριβώς που έχουν και τα μαλλιά της.

Στην επόμενη μπλε, δροσερή σκηνή, η Jennie φοράει το υπέροχο λαμπερό headpiece από Area το οποίο συνοδεύει την καταπληκτική custom (φτιαγμένη ειδικά για την ίδια) κάπα από Bell & Nouveau. Το bodysuit είναι MM6 Maison Margiela.

Στη σκηνή της χορογραφίας το outfit της Jennie δίνει old school vibes με τα μαλλιά της σε ψιλή αλογοουρά, ψιλές κάλτσες και αξεσουάρ και κοσμήματα σε ασημί τόνους τα οποία τη κάνουν να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο σκηνικό ενώ ταυτόχρονα δίνουν μία ισορροπία σε όλο το σύνολο. Συγκεκριμένα, τα glittery platform sneakers είναι από Chiara Ferragni ενώ το chunky περιδέραιο από Shay.

Στην τελευταία ομαδική χορευτική σκηνή τα κορίτσια δίνουν μία νέα, διαφορετική διάσταση του hanbok (παραδοσιακό κορεάτικο φόρεμα το οποίο συνίσταται σε επίσημες ή ημιεπίσημες περιπτώσεις), το οποίο συνδύασαν με ροζ φλοράλ jacket από τον οίκο Danha με μαύρο σορτς, μαύρες μπότες και μαύρα Chanel γάντια τα οποία ολοκληρώνουν τις μαύρες πινελιές στο υπόλοιπο ροζ καμβά και δημιουργούν contrast μεταξύ των δύο χρωμάτων, γεγονός που αναδεικνύει συμβολικά το όνομα του συγκροτήματος BlackPink.

2. Rose - How You Like That

Rose - How You Like That


H Rose στην ομαδική χορευτική σκηνή με την πίστα από πάγο μοιάζει με βασίλισσα του χιονιού έχοντας καταπληκτικές απαλές μοβ ανταύγειες στα ασημί μαλλιά της και λανσάροντας το “all white outfit” το σύνολο που απαρτίζεται μόνο από άσπρα στοιχεία, φορώντας teddy crop jacket του οίκου Badblood ενώ από μέσα ένα στηθόδεσμο του οίκου Marine Serre φορεμένο πάνω από ένα crop tank top του ίδιου οίκου.

H Rose φοράει επίσης μία μοντέρνα εκδοχή του hanbok συνδυασμένο με ένα φρουτένιο τοπ, και τα δύο από τον οίκο Danha.

Τα υπέροχα, λαμπερά αξεσουάρ είναι από τον οίκο Area τα οποία έρχονται σε απόλυτο συνδυασμό με τον τόνο απόχρωσης των μαλλιών της Rose και τις κόκκινες σκιές στην συγκεκριμένη σκηνή του μουσικού βίντεο.

Ο οίκος Bridal Kong σχεδίασε μία custom made τουαλέτα έργο τέχνης, ειδικά και μόνο για την Rose, την οποία ονόμασε Μαύρο Κύκνο με επιρροές από την λίμνη των κύκνων. Συνδυάστηκε με ζώνη από τον οίκο Alexander MQueen δίνοντας μία ξεχωριστή διάσταση σε όλο το look αυτής της σκηνής.

3. Jisoo - How You Like That

Jisoo - How You Like That


Στην ομαδική σκηνή της χορογραφίας τους η Jisoo φοράει black crop top συνδυασμένο με GMBH harness organic-cotton τζιν παντελόνι. Τα ξεχωριστά platform μποτάκια στα χρώματα του ουράνιου τόξου από Demonia Cult δίνουν μία 70s ποπ διάθεση στο look.

Στην σκηνή της πύρινης κόλασης, η Jisoo τόλμησε ένα chic gothic look φορώντας Alexander MQueen midi φόρεμα από δαντέλα συνδυασμένο με υπέροχα ασύμμετρα σκουλαρίκια και ζώνη από τον ίδιο οίκο. Βλέποντας το έργο του σχεδιαστή μπορεί να ειπωθεί ότι πάντα προσπαθούσε να αποδώσει την ομορφιά σε grotesque, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην συγκεκριμένη σκηνή του μουσικού βίντεο.

Όντας κορίτσι του Dior εννοώντας τον τίτλο της ως brand ambassador του οίκου τόσο στη σειρά ρούχων, όσο και προϊόντων ομορφιάς και αρωμάτων του οίκου, η Jisoo στη σκηνή με την παγωμένη πίστα φοράει το hooded anorak του οίκου.

Η ονειρεμένη τουαλέτα που φοράει η Jisoo είναι επίσης custom made από τον οίκο Bridal Kong. Η καταπληκτική ασημένια λεπτομέρεια του φορέματος είναι που το κάνει τόσο ξεχωριστό, χωρίς φυσικά να τραβάει τα βλέμματα από την φυσική λάμψη του προσώπου της πανέμορφης Jisoo.

3. Lisa - How You Like That

Lisa - How You Like That


Η fierce persona του συγκροτήματος όντας brand ambassador του οίκου Celine φοράει μία λαμπερή τουαλέτα από την collection φθινόπωρο/χειμώνας 2020.

Στην ομαδική σκηνή της χορογραφίας, η Lisa φοράει γούνα από την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή του ίδιου οίκου ενώ από μέσα τοπ του οίκου Stussy. Κάτω φοράει briefs του οίκου Marine Serre και από πάνω τζιν σορτσάκι που είναι μία παραλλαγή του original παντελονιού της εταιρίας Our Legacy. Τα εντυπωσιακά κοσμήματα είναι Bell & Nouveau.

Στο solo της visual η Lisa φοράει ένα ασύμμετρο Noddy τζιν παντελόνι του οίκου Masha Popova Denim ενώ το τοπ είναι τροποποιημένο αξεσουάρ από τον οίκο Dolce & Cabbana. Τα αξεσουάρ είναι ξανά του οίκου Bell & Nouveau ενώ το ιδιαίτερο jacket είναι custom made ειδικά για την Lisa από τον σχεδιαστή Hong Kiyoung. Στην ίδια σκηνή, η Lisa φοράει ένα avant-garde κομμάτι από λιλά τούλι της collection φθινόπωρο/ χειμώνας 2020 του οίκου Off-White το οποίο είναι τρομερά συνδυασμένο με cargo παντελόνι παραλλαγής.

Στη σκηνή του πάγου υπάρχει ένα καταπληκτικό contrast ανάμεσα στο κατακόκκινο χρώμα των μαλλιών της performer, και του neon γαντιού που φοράει. Το nylon vest από την Badblood και το ψηλόμεσο παντελόνι από την Moncler Genius εξισορροπεί ιδανικά την συγκεκριμένη εμφάνιση.

Στην σκηνή παραλλαγής των Hanbok η Lisa φοράει φούστα με ethnic και boho στοιχεία από maje.



Άρθρο από Κιτσοπούλου Μαριάννα