Οι BTS στο show του James Corden

by Bokaloka 11/02/2020
Οι BTS στο show του James Corden

Οι BTS ερμήνευσαν για πρώτη φορά επί σκηνής το νέο τους κομμάτι “Black Swan” καθώς και μίλησαν για το νέο τους άλμπουμ “MAP OF THE SOUL: 7” στο Late late show του James Corden.

Στη συνέντευξη που τους πήρε ο παρουσιαστής μίλησαν για τα Grammys στα οποία βρέθηκαν επί σκηνής μαζί με τον Lil Nas Χ και τον Billy Ray Cyrus. “Όλα εκείνη την βραδιά ήταν υπέροχα” ανέφερε ο JHope ενώ ο RM σημείωσε ότι “επιτέλους η Kpop αναγνωρίζεται ως μουσική κατηγορία παγκοσμίως”. Αξιοσημείωτη είναι η πληροφορία του Suga, ο οποίος επισήμανε ότι του χρόνου θα έχουν την δική τους performance στα βραβεία! Ταυτόχρονα μίλησαν και για το άλμπουμ τους και τον συμβολικό αριθμό 7 ο οποίος αντικατοπτρίζει τα 7 χρόνια που έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής και ο επίσης καλεσμένος, πασίγνωστος, ηθοποιός Ashton Kutcher έπαιξαν κρυφτό με τους BTS δίνοντας τους για λίγα λεπτά την ευκαιρία να κρυφτούν σε όλα τα πιθανά σημεία όχι μόνο του πλατό αλλά και όλου του ορόφου. Ιδιαίτερα διασκεδαστικό ήταν το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν μπορούσε να ανακαλύψει τον Jungkook ο οποίος είχε κρυφτεί πίσω από μία κάμερα παριστάνοντας έναν από τους camera men της εκπομπής.

Στο τέλος το συγκρότημα έδωσε, ως συνήθως, μία καταπληκτική ερμηνεία για το νέο τους κομμάτι “Black Swan” αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά στο παγκόσμιο κοινό το ταλέντο τους. Απόλυτα συγχρονισμένοι, ντυμένοι στα μαύρα και με γυμνά πόδια αυτή η performance ήταν λεπτομερής, απλή με ιδιαίτερες έντονες στιγμές και συγκινήσεις όπως αρμόζει στην ενέργεια του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Η performance του “Black Swan” από τους BTS στο show του James Corden βρέθηκε στο No. 23 των ελληνικών τάσεων στο YouΤube το πρώτο 24ωρο!

Δείτε την παρακάτω:



Άρθρο από Κιτσοπούλου Μαριάννα