Διαφορετικά γυναικεία στιλ από kpop girl groups

by Bokaloka 11/01/2019
Διαφορετικά γυναικεία στιλ από kpop girl groups

Η μουσική βιομηχανία της Kpop προσφέρει πολλά και διαφορετικά στιλ γυναικείων μουσικών συγκροτημάτων για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.


1. BLACKPINK (YG Entertainment)

BLACKPINK (YG Entertainment)


Το λέει και το όνομά τους! Νέο, φρέσκο, ροζ και κοριτσίστικο αλλά με μία δόση μαύρου που υποδηλώνει το sexiness μιας σύγχρονης και γεμάτης αυτοπεποίθηση teenager!

2. MAMAMOO (WA Entertainment)

MAMAMOO (WA Entertainment)


Αντίθετα από τις BLACKPINK, οι MAMAMOO αναδεικνύουν την θελκτικότητα της ενήλικης γυναίκας μέσα από τα concept τους τα οποία κερδίζουν εύκολα και το πιο ενήλικο κοινό.

3. (G)I-DLE (Cube Entertainment)

(G)I-DLE (Cube Entertainment)


Μοιάζουν με τις BLACKPINK, κοινά vibes με hiphop στοιχεία έχοντας και τα δύο συγκροτήματα, μέλη που έχουν μελετήσει και γνωρίζουν καλά την ραπ. Οι (G)I-DLE κατακτούν όλο και περισσότερο την αναγνώριση που τους αξίζει.

4. Red Velvet (SM Entertainment)

Red Velvet (SM Entertainment)


Κάτι ανάμεσα σε TWICE και (G)I-DLE. Όμορφες με έντονη την θηλυκή-κοριτσίστικη πλευρά τους έχοντας καθαρά pop vibes μέσω των τραγουδιών τους.

5. Girls' Generation (SM Entertainment)

Girls' Generation (SM Entertainment)


Δυνατά vocals σε συνδυασμό με το αθώο τους στιλ κάνει ένα ενδιαφέρον συνδυασμό που αξίζει να παρακολουθήσεις! Τη διαφορά κάνανε με το νέο τους single “Oh! GG (Lil’ Touch)” μέσα από το οποίο μας έδειξαν την πιο γυναικεία πλευρά τους.

6. CLC (Cube Entertainment)

CLC (Cube Entertainment)


Αυτό το γυναικείο συγκρότημα της Cube Entertainment έχει έντονη τη sexy και θηλυκή πλευρά με hiphop και electronic στοιχεία στη μουσική του. Στο single τους “Blackdress” κυριαρχεί φυσικά το μαύρο και το ανδρόγυνο στιλ των κοριτσιών φορώντας κουστούμια, ενώ στο single τους “Hobgoblin” μας δείχνουν την πιο funky και girly πλευρά τους.

7. TWICE (JYP Entertainment)

TWICE (JYP Entertainment)


Το συγκρότημα που αντιπροσωπεύει καθαρά την αγνή και κοριτσίστικη πλευρά της Κορέας, η οποία μέσα από τις TWICE παίρνει μια πιο σύγχρονη και ελκυστική μορφή. Γι’ αυτούς τους λόγους το συγκεκριμένο συγκρότημα έχει ξεχωρίσει και κάνει αξιοσημείωτη αίσθηση στην Αμερικανική μουσική βιομηχανία και ιδιαίτερα σε ολόκληρη την Ασία.

8. f(x) (SM Entertainment)

f(x) (SM Entertainment)


Οι f(x) μας δείχνουν την σύγχρονη, ανεξάρτητη και θελκτική πλευρά της γυναίκας, μέσα από τα διάφορα concepts τους. Dark και μυστηριακές στο single τους “Red Light”, φυσικές και ξέγνοιαστες στο “4 Walls”.

Απ' ότι βλέπουμε τα girl groups είναι πολύ καλά δομημένα με διαφορετικά concepts και προσωπικότητες και ο καθένας μπορεί εύκολα να διαλέξει ποιο ή ποια θα γίνουν τα αγαπημένα του!

Άρθρο από Κιτσοπούλου Μαριάννα.