Chungha: Μία εντυπωσιακή performer

by Bokaloka 30/01/2019
Chungha: Μία εντυπωσιακή performer

5 φορές που η Chungha μας απέδειξε ότι είναι μία εντυπωσιακή performer.

1. God is a woman (Ariana Grande cover)

Το συγκεκριμένο αποτελεί ένα από τα καλύτερα dance cover της και της ταιριάζει απόλυτα. Το παρουσίασε πρώτη φορά στο KCON LA 2018, έχει κυκλοφορήσει dance practice γι' αυτό και πριν από κάτι μέρες το παρουσίασε και στο σόου Happy Together, του οποίου το απόσπασμα έχουμε βάλει παρακάτω.



2. Chunga – Black (Lee Hyori cover)

Τι να πει κανείς για αυτό το cover του Black από Lee Hyori. Κορυφαία, εντυπωσιακή, σαγηνευτική και σέξι, η Chungha υποστήριξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το συγκεκριμένο τραγούδι και στην κυριολεξία ανατριχιάσαμε βλέποντας την. Η Chungha έχει δηλώσει ότι η Lee Hyori είναι role model της οπότε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και το δυναμικό αυτό cover της μας έμεινε ανεξίτηλο.



3. Produce 101 Bang Bang (Jessi J, Ariana Grande, Nicki Minaj cover)

Κορυφαία, γρήγορη και ρυθμική χορογραφία την οποία η Chungha “ξεπέταξε” έτσι απλά και μάλιστα δίνοντας το δικό της χαρακτήρα σε αυτήν.



4. Chungha – I want you remix (Tiger JK cover)

Στα MAMA 2018, η Chungha μας έδειξε μια άλλη πλευρά του χορού της σε πιο hip hop vibes από τα πιο girly, pop και σέξι concept που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα. Η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτό το stage θα θέλαμε να τη δούμε σε ένα παρόμοιο concept για single.



5. Hit the Stage Single ladies (Beyonce cover)

Η συγκεκριμένη σκηνή ήταν εξ ολοκλήρου “Chungha” συνδυάζοντας την ενεργητικότητα, τη δυναμική, το ρυθμό και το ταλέντο σε αυτό που θα λέγαμε “the whole package”.



Η Chungha μέσα από τα διάφορα concept που έχει ακολουθήσει κατά καιρούς μας έχει δείξει τις δυνατότητες της και τη βελτιωμένη κάθε φορά σκηνική της παρουσία, παράλληλα με το φωνητικό και χορευτικό της ταλέντο. Αναμένεται για ένα πολύ πετυχημένο solo act της kpop!