Dramalaxy Ιανουαρίου 2020

by Bokaloka 15/02/2020
Dramalaxy Ιανουαρίου 2020

Δείτε όλα τα kdramas που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2020 στην σέσιον του site μας Dramalaxy.

3/1/20

1. Touch

Touch


Κατηγορία: Ρομάντζο, Κωμωδία
Κανάλι: Channel A
Επεισόδια: 16
Προβολή: Παρασκευή και Σάββατο
Πρωταγωνιστούν: Joo Sang Wook , Kim Bo Ra , Han Da Gam και Lee Tae Hwan
Υπόθεση: Ο Chae Jung Hyeok ένας πασίγνωστος και τελειομανής make-up artist ξαφνικά βρίσκεται άνεργος και με πολλά χρέη . Η Han Soo Yeon μετά από 10 χρόνια προετοιμασίας για να γίνει kpop idol δεν τα καταφέρνει. Η μοίρα θα τους φέρει μαζί και η Han Soo Yeon θα δουλέψει στο πλευρό του Chae Jung Hyeok ως βοηθός του . Μαζί θα κυνηγήσουν τα όνειρα τους και από μια επαγγελματική σχέση θα αναπτυχθεί σε ερωτική.



6/1/20

“Doctor Romantic 2”

Doctor Romantic 2


Κατηγορία: Ρομάντζο, Δράμα, Μελόδραμα, Ιατρική
Κανάλι: SBS
Επεισόδια: 16
Προβολή: Δευτέρα και Τρίτη
Πρωταγωνιστούν: Han Seok Kyu, Lee Sung Kyung και Ahn Hyo Seop
Υπόθεση: Ο Kim Sa Bu είχε τη φήμη ενός διάσημου χειρουργού σ ’ένα μεγάλο νοσοκομείο. Κάποια στιγμή εγκαταλείπει την επιχείρηση αυτή και γίνεται επικεφαλής χειρούργος στο νοσοκομείο Doldam στην ύπαιθρο. Νέοι άνθρωποι εμφανίζονται και οι μαθητευόμενοι του φεύγουν από το νοσοκομείο. Έτσι πάει σένα άλλο μεγαλύτερο νοσοκομείο για να προσλάβει καινούργιο προσωπικό. Εκεί συναντά δύο άτομα που του θυμίζουν αρκετά δύο παλαιότερους μαθητές του , όμως με λιγότερες δεξιότητες. Ο Seo Woo Jin κάνει τα πάντα για τα λεφτά ενώ η Cha Eun Jae λιποθυμάει κάθε φορά που μπαίνει στο χειρουργείο . Θα μπορέσει άραγε ο Kim Sa Bu να διαχειριστεί το νοσοκομείο Doldam με αυτούς τους δύο;



15/1/20

“Money Game”

Money Game


Κατηγορία: Επιχείρηση, Δράμα, Οικονομία
Κανάλι: TvN
Επεισόδια : 16
Προβολή: Τετάρτη και Πέμπτη
Πρωταγωνιστούν: Go Soo, Lee Sung και Shim Eun Kyung
Υπόθεση: Μία τράπεζα, στην οποία η κορεάτικη κυβέρνηση κατέχει μετοχές , βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης. Η χώρα ανησυχεί ότι σύντομα θα αντιμετωπίσει μια άλλη οικονομική κρίση παρόμοια με ό,τι συνέβη το 1997. Οι άνθρωποι στην Επιτροπή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών προσπαθούν να αποτρέψουν ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό.



22/1/20

“The Game Towards Zero”

The Game Towards Zero


Κατηγορία: Μυστήριο, Δράμα , Φαντασία, Μελόδραμα, Έρευνα
Κανάλι: MBC
Επεισόδια: 32
Προβολή: Τετάρτη και Πέμπτη
Πρωταγωνιστούν : Ok Taecyeon(2PM), Lee Yun Hee και Im Joo Hwan
Υπόθεση: Ο Tae Pyeong είναι ένας προφήτης. Όταν κοιτάει κάποιον στα μάτια , μπορεί να δει τη στιγμή προτού πεθάνει. Ο Tae Pyeong είναι ένας έξυπνος, πλούσιος και όμορφος άντρας. Παρά αυτό το ιδιαίτερο του χάρισμα είναι ένας θετικός και χαρούμενος άνθρωπος. Κάποια στιγμή μια μυστήρια δολοφονία του τραβάει την προσοχή. Θα συνεργαστεί με την ντετέκτιβ Joon Young για να λύσουν αυτό το μυστήριο.



24/1/20

“XX”

XX


Κατηγορία: Ρομάντζο, Δράμα
Κανάλι: Playlist studio (+MBC)
Επεισόδια: 10
Προβολή: Παρασκευή
Πρωταγωνιστούν : Lee Jong Won, Hani (EXID), Hwang Seung Eon και Bae In Hyuk (και special εμφάνιση Sunmi).
Υπόθεση: Η σειρά παρουσιάζει την ιστορία της καλύτερης barwoman του κλάδου που εργάζεται σ ‘ένα Speakeasy bar. Λύνει προβλήματα ζευγαριών και ξεπερνάει τις δικές της ερωτικές πληγές του παρελθόντος.



31/1/20

“ Itaewon Class”

Itaewon Class


Κατηγορία: Ρομάντζο, Εφηβεία, Φαγητό, Δράμα
Κανάλι: JTBC
Επεισόδια: 16
Προβολή: Παρασκευή και Σάββατο
Πρωταγωνιστούν : Park Seo Joon , Kim Da Mi , Yoo Jae Myung και Kwon Na Ra
Υπόθεση: Την πρώτη μέρα στο καινούργιο του σχολείο, ο Park Sae Roy χτυπάει τον συμμαθητή του Jang Geun Won, ο οποίος εκφόβιζε έναν άλλο συμμαθητή τους. Ο Jang Dae Hee, ο πατέρας του Jang Geun Won, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης εστιατορίων Jagga και προϊστάμενος του πατέρα του Park Sae Roy. Αφού ο Park Sae Roy αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για τη βίαιη πράξη του, πήρε αποβολή από το σχολείο και ο πατέρας του απολύθηκε. Λίγο αργότερα , ένα τραγικό ατύχημα, που προκλήθηκε από τον Jang Geun Won, πραγματοποιήθηκε και ο πατέρας του Park Sae Roy πεθαίνει. Πικραμένος και εξοργισμένος με την απώλεια του, ο Park Sae Roy χτυπάει βάναυσα τον Jang Geun Won με αποτέλεσμα να βρεθεί στην φυλακή. Αποφασισμένος να εκδικηθεί την οικογένεια Jang και την εταιρεία Jagga, μόλις αποφυλακίζεται, ανοίγει το δικό του εστιατόριο στο Itaewon της Σεούλ. Είναι μία από τις πιο αναμενόμενες σειρές του 2020 και βασίζεται στο ομώνυμο webtoon που κυκλοφόρησε το 2016.



Το DRAMALAXY είναι η σέσιον στην οποία θα ανεβάζουμε τις σειρές που κυκλοφορούν κάθε μήνα! Τις πληροφορίες για το συγκεκριμένο άρθρο συγκέντρωσε η αρθρογράφος μας ειδική στα kdramas Παπαδοπούλου Ναταλία.