Dramalaxy Ιουνίου 2020

by Bokaloka 30/07/2020
Dramalaxy Ιουνίου 2020

Δείτε όλα τα kdramas που κυκλοφόρησαν τον Ιουνίου του 2020 στην σέσιον του site μας Dramalaxy.

01/06/20

1. My Unfamiliar Family

My Unfamiliar Family


Κατηγορία: Οικογένεια, Δράμα
Κανάλι: tvN
Επεισόδια: 16
Προβολή: Δευτέρα και Τρίτη
Πρωταγωνιστούν: Han Ye Ri, Kim Ji Suk, Choo Ja Hyun, Jung Jin Young, Won Mi Kyung και Shin Jae Ha
Υπόθεση: Οι άνθρωποι καθώς μεγαλώνουν περνάνε όλο και λιγότερο χρόνο με την οικογένεια τους και ζουν ξεχωριστά τη ζωή τους. Στη συνέχεια γνωρίζουν άλλους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζονται το χρόνο τους, τα συναισθήματα τους, ακόμα και τα μυστικά τους. Σε αυτή τη περίπτωση η οικογένεια μοιάζει σαν κάτι ξένο, ενώ με τους ανθρώπους που δημιουργούμε σχέσεις γίνονται η οικογένεια μας.



12/06/20

“In Seoul: Season 2”

In Seoul: Season 2


Κατηγορία: Φιλία, Κωμωδία, Σχολείο, Εφηβεία, Ρομάντζο, Δράμα
Κανάλι: JTBC
Επεισόδια: 12
Προβολή: Πέμπτη και Παρασκευή
Πρωταγωνιστούν: Min Do Hee, Jin Ye Ju, Ryeoun, Lee Ki Taek και Jung Hye Rin
Υπόθεση: Η Kang Da Mi και η Lee Ha Rim καταφέρνουν να περάσουν στο πανεπιστήμιο “In Seoul” και να γίνουν συγκάτοικοι. Ένιωθαν σίγουρες για τη φιλία τους μέχρι που η σχέση τους αντιμετώπισε κάποια πλήξη για πρώτη φορά. Η σχέση τους θα δείξει τι σημαίνει πραγματική φιλία.



“Backstreet Rookie”

Backstreet Rookie


Κατηγορία: Δράση, Κωμωδία, Ρομάντζο, Δράμα
Κανάλι: SBS
Επεισόδια: 16
Προβολή: Παρασκευή και Σάββατο
Πρωταγωνιστούν: Ji Chang Wook και Kim Yoo Jung
Υπόθεση: Ο Choi Dae Hyun συναντά μια ομάδα κοριτσιών, συμπεριλαμβανόμενης της Jung Saet Byeol, που μοιάζουν για μεγάλους μπελάδες . Η Jung Saet Byeol ζητά από τον Choi Dae Hyun να κάνει ένα καθήκον για αυτούς, δηλαδή να αγοράσει τσιγάρα από ένα παντοπωλείο. Ο Choi Dae Hyun αγοράζει τα τσιγάρα για αυτές και η Jung Saet Byeol παίρνει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, αλλά δεν έλαβε ποτέ κλήση από αυτόν. 4 χρόνια αργότερα, ο Choi Dae Hyun είναι τώρα 33 ετών. Διαχειρίζεται ένα μικρό μίνι μάρκετ αφού εγκατέλειψε τη δουλειά του σε μια μεγάλη εταιρεία. Ψάχνει κάποιον για μερική απασχόληση να κάνει τη νυχτερινή βάρδια στο μαγαζί του. Η Jung Saet Byeol έρχεται στο κατάστημά του και σύντομα αρχίζει να εργάζεται εκεί. Δεν είναι πια όπως ήταν στο παρελθόν. Η Jung Saet Byeol είναι τώρα φοιτήτρια πανεπιστημίου και καθοδηγείται από τα δυνατά της ήθη.



“It’s Okay to Not Be Okay”

It’s Okay to Not Be Okay


Κατηγορία: Ψυχολογικό, Κωμωδία, Ρομάντζο, Δράμα, Μελόδραμα
Κανάλι: tvN
Επεισόδια: 16
Προβολή: Σάββατο και Κυριακή
Πρωταγωνιστούν: Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji, Oh Jung Se, Park Kyu Young
Υπόθεση: Είναι η ιστορία ενός κοινοτικού λειτουργού σε ψυχιατρικό θάλαμο που βγάζει 1.8 εκατομμύρια won το μήνα και μιας συγγραφέα παιδικών βιβλίων που πάσχει από αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας. Ένας άντρας που αρνείται την αγάπη και μια γυναίκα που δεν γνωρίζει την αγάπη, αψηφά τη μοίρα και ερωτεύεται. Ο Moon Kang Tae είναι κοινοτικός λειτουργός υγείας σε ψυχιατρικό θάλαμο και έχει τα πάντα, όπως ένα υπέροχο σώμα, εξυπνάδα, εν συναίσθηση , υπομονετικότητα, αντοχή και πολλά άλλα. Εν τω μεταξύ, η Go Moon Young είναι δημοφιλής συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, αλλά είναι εξαιρετικά εγωιστική, αλαζονική και αγενής.



Άρθρο από Παπαδοπούλου Ναταλία