Kdrama Premiere: Strangers from hell

by Bokaloka 04/08/2019
Kdrama Premiere: Strangers from hell

Kdrama Premiere special με το kdrama “Strangers From Hell/Hell is other people” το οποίο δεν είναι ένα συνηθισμένο kdrama.


Βασισμένο στο Webtoon “Taineun Jiokida” του Kim YongKi θα αποτελέσει ένα kdrama που σίγουρα θα δουν όσοι λατρεύουν λίγο θρίλερ και μυστήριο.

Πρεμιέρα θα κάνει στις 31 Αυγούστου 2019, στο κανάλι OCN και πρωταγωνιστές θα είναι ο Im Si-Wan (ZE:A) και ο Lee Dong Wook, κάτι που μας κάνει να έχουμε υψηλές απαιτήσεις.

Το σενάριο είναι ως εξής: Ο Yoon Jong Woo, στο ρόλο του οποίου είναι ο Im SiWan, είναι 25 χρονών, μεγαλωμένος στην επαρχία, αναγκάζεται να μετακομίσει στη Σεούλ για την εργασία σου, βρίσκοντας ένα φτηνό διαμέρισμα να μείνει (goshiwon- διαμερίσματα που μένουν οι φοιτητές συνήθως μέχρι να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους). Στα διαμερίσματα αυτά, αναγκάζεται να μοιράζεται την κουζίνα και το μπάνιο με τους άλλους ενοίκους, οι οποίο όμως δεν του γεμίζουν και τόσο το μάτι, καθώς μοιάζουν όχι μόνο περίεργοι και γεμάτοι μυστικά αλλά και ύποπτοι. Είναι όλα αυτά στο μυαλό του ή όντως κάτι περίεργο ή φρικιαστικό συμβαίνει;

Ο Lee Dong Wook είναι στον ρόλο του οδοντίατρου ως Seo MoonZo, ενώ από τους πιο φρικιαστικούς χαρακτήρες είναι ο Yoo Kihyuk (Number 302) και o Hong Nambok (Number 313). Άλλοι χαρακτήρες είναι ο Byun SeokJeon και η EunBokSoon, η ιδιοκτήτρια του goshiwon.

Στο Webtoon ο Yoon Jong Woo διηγείται διάφορα περιστατικά που του συμβαίνουν και αν δείτε το artwork του θα καταλάβετε για το τι πράγμα μιλάμε!

Stangers from hell


Δείτε το trailer για το “Hell is other people/Strangers from Hell”: