Kpop songs που άξιζαν 1st win

by Bokaloka 16/08/2019
Kpop songs που άξιζαν 1st win

10 τραγούδια από kpop που σίγουρα άξιζαν 1st win σε Music Shows, όμως δεν είχαν την απαραίτητη απήχηση. Για εμάς όμως ήταν ...κορυφαία!!!!

1. SF9 - Now or Never

Φυσικά αυτό το τραγούδι έπρεπε να είχε δώσει στους SF9 την πρώτη τους νίκη σε music shows. Πρωτότυπο σε ήχο και σε concept, με μία πολύ ιδιαίτερη χορογραφία που μας δίνει και vibes από Michael Jackson και με πολύ δυναμικά vocals ήταν το τέλειο για 1st win, καθώς μόνο οι SF9 θα μπορούσαν να το είχαν υποστηρίξει τόσο καλά. Και για να λέμε και αλήθειες αν ήταν ένα τραγούδι από κάποιο πιο γνωστό συγκρότημα σίγουρα θα είχε πάει άψογα. Το τελευταίο comeback τους με το RPM έπρεπε και αυτό να τους είχε δώσει την πρώτη τους νίκη.



2. CLC - Hobgoblin

Ακόμα έχουμε μείνει με την απορία πως γίνεται αυτό το τραγούδι να μην έδωσε στις CLC την πρώτη τους νίκη. Αξέχαστο, πρωτότυπο και δυναμικό με νεανικά και σέξι στοιχεία στο concept έκανε της CLC να λάμψουν. Δυστυχώς είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν τις υποψηφιότητες και τις νίκες στα show.



3. MONSTA X - Stuck

Από τα καλύτερα τραγούδια των MONSTA X μέχρι σήμερα. Απλό σε concept, αναδεικνύει άψογα το χορευτικό ταλέντο των MONSTA X με την δυναμικότητα της χορογραφίας και το dance break, αλλά και το φωνητικό εύρος των μελών, οι οποίες δένουν άψογα καθώς και το ότι οι MONSTA X έχουν από τα καλύτερα rap lines της kpop.



4. DREAMCATCHER - Chase Me

Από τα πιο πρωτότυπα συγκροτήματα της kpop και για τους Otaku fans, με τραγούδια που μοιάζουν με άνιμε openings στην καλύτερη εκδοχή τους και πιο dark και δυναμικά concept από τα συνηθισμένα πιο girly concepts των girl groups της kpop. Ξεκάθαρα έπρεπε να είναι η πρώτη νίκη σε show των DREAMCATCHER. Ότι δεν κατάφεραν να κερδίσουν και με το Piri ασχολίαστο.



5. IMFACT - NA NA NA

Οι IMFACT είναι ένα από τα συγκροτήματα της kpop που έχουν από τις καλύτερες και πιο πρωτότυπες δισκογραφίες και φωνές, με πολλοί δυνατούς vocalists που τρώνε τα cd για πρωινό και σέξι rappers, θα έπρεπε να είχαν ήδη 1st win με το NA NA NA και πολλές άλλες νίκες με τα υπόλοιπα τραγούδια τους. Εμείς ακόμα ελπίζουμε και για άλλες συναυλίες τους στην Ελλάδα.



6. ONF - Complete

Από τα καινούρια συγκροτήματα της kpop οι ONF έχουν πολλές δυνατότητες για να τα πάνε καλά σαν συγκρότημα, καθώς στα τραγούδια δίνουν έναν δικό τους χαρακτήρα, που τα κάνει να σου δίνουν μια αίσθηση δυναμικότητας, ρυθμικότητας και φρεσκάδας καθώς και όρεξη για χορό. Φυσικά το COMPLETE έπρεπε να είχε πάει πολύ καλύτερα απ' ότι πήγε.



7. UP10TION - Catch Me

Τα πάντα ήταν on-point σε αυτό το comeback των UP10TION, και από την πλευρά των φωνητικών και του ραπ αλλά και από τον τρόπο που έδενε η χορογραφία με τον ρυθμό του τραγουδιού και έδινε την ευκαιρία να δείξουν οι UP10TION τις δυνατότητες τους. Σίγουρα έπρεπε να ήταν 1st.



8. BTS - Boy In Luv

Αν και οι BTS πήραν την πρώτη τους νίκη με το I Need U, είχαν πολύ αξιόλογα title tracks και πριν από αυτό, όπως το Boy In Luv, που αν και είναι ένα συνηθισμένο concept το school boy στην kpop, οι BTS το πήγαν σε ένα άλλο level σε αυτό το comeback. Έπρεπε να ήταν 1st win.



9. PENTAGON - Shine

Ούτε εμείς μπορούμε να το πιστέψουμε ότι αυτό το τραγούδι δεν ήταν 1st win για τους PENTAGON. Χαριτωμένο, πρωτότυπο και με έναν εθιστικό ρυθμό, σίγουρα δεν υπάρχει kpop fan που να μην έχει ακούσει, χορέψει ή και τραγουδήσει έστω μία φορά αυτό το τραγούδι.



10. DAY6 - I wait

Από τα καλύτερα τραγούδια της kpop, των DAY6 αλλά και από μπάντας παγκοσμίου εύρους, έπρεπε να είχε δώσει στους DAY6 την πρώτη τους νίκη και όχι μόνο.