Special: Outfits εμπνευσμένα από Bicycle της Chungha

by Bokaloka 01/03/2021
Special: Outfits εμπνευσμένα από Bicycle της Chungha

Είστε fan του grunge στιλ με μία δόση girly χαρακτηριστικών; Το Bicycle της Chungha είναι ακριβώς αυτό!

Η Chungha κυριολεκτικά μας άφησε άφωνους με την στιλιστική της προσέγγιση στο Bicycle καθώς δημιούργησε ένα δικό της στιλ που εμείς ονομάσαμε girly grunge style!

Από leather κομμάτια μέχρι και μονόχρωμα outfits κυρίως μαύρα, πάντα στιλιζαρισμένα με statement αξεσουάρ και πιο edgy sharp κομμάτια! Έχουμε αρβυλάκια, knee high μπότες τύπου αρβύλες, αμάνικα oversized t-shirts, καρό φούστες, ζώνες, κορσέδες, oversized jackets και ripped κομμάτια! Όλα αυτά τα απογειώνει με το κατάλληλο μακιγιάζ!

Φυσικά εμείς δημιουργήσαμε τα δικά μας girly grunge συνολάκια τα οποία μπορούν να φορεθούν και καθημερινά! Δείτε τα παρακάτω:

1. Girly Grunge Outfit 1

Girly Grunge Outfit 1


Το πρώτο μας outfit είναι ένα πιο κλασικό grunge κομμάτι με μία δόση που πραγματικά αν και απλό δεν του λείπει τίποτα. Μιλάμε για μία φούστα καρό όχι τόσο συνηθισμένη συνδυασμένη με ένα crop top και δερμάτινο τζάκετ, θεικές military boots με πλατφόρμα που πηγαίνουν γάντι με το τζάκετ την την τσάντα που δίνει μια πιο girly πλευρά στο look. Φυσικά, τα αξεσουάρ μας είναι πιο απλά καθώς και η φούστα και οι μπότες και η τσάντα είναι έντονα διακοσμημένες. Το μακιγιάζ από την άλλη είναι sharp! Το συγκεκριμένο look είναι μία καλή αρχή για να μετατρέψεις το στιλ σου σε grunge για πρώτη φορά!

2. Girly Grunge Outfit 2

Girly Grunge Outfit 2


Το δεύτερο look μας είναι το πιο girly grunge outfit που δημιουργήσαμε! Leather shorts με ένα λατρεμένο oversized t-shirt με σχέδια και ένα δερμάτινο oversized jacket, με διχτυωτές over the knee κάλτσες που έχουν την τσαχπινιά τους με τον σκελετό και τα δίχρωμα black pink αρβυλάκια, γίνεται να μην το λατρέψεις; Φυσικά από αξεσουάρ διαλέξαμε ένα statement κομμάτι για το χέρι που ταιριάζει απόλυτα με τις διχτυωτές κάλτσες, μία ζώνη για το t-shirt μας, μία χαριτωμένη τσάντα σε άσπρο χρώμα για αντίθεση που μαζί με το chocker δίνουν το girly vibe στο look! Φυσικά, για το μακιγιάζ διαλέξαμε ένα bold κραγιόν σε μπλε χρώμα γιατί το συγκεκριμένο look είναι για bold κορίτσια που αγαπούν τα ρίσκα!

3. Girly Grunge Outfit 3

Girly Grunge Outfit 3


Το τρίτο σύνολο μας είναι black and white όπως βλέπεται και πιο casual όμως το ίδιο δυναμικό! Μιας και το σορτσάκι μα το ovesized t-shirt και τζάκετ είναι πιο απλά διαλέξαμε sharp αξεσουάρ για να το απογειώσουμε! Αγαπημένο κομμάτι οι μπότες τύπου military με πλατφόρμα που όμως είναι edgy και το ονειρεμένο backpack που έχει και και αυτό τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες που το κάνουν πρωτότυπο! Φυσικά, έχουμε και τα υπόλοιπα αξεσουάρ στα οποία κυριαρχούν οι αλυσίδες και οι κρίκοι και τα οποία εκτός του ότι μεταξύ τους είναι απόλυτα εναρμονισμένα σπάνε και την μονοτονία του look! Το girly κομμάτι στο look το δίνει το μακιγιάζ μας που όχι μόνο είναι σε ροζ-μωβ αποχρώσεις αλλά έχει και glitter! Αν θέλεις να πετύχεις ένα sharp casual grunge look αυτό το σύνολο είναι ιδανικό!

4. Girly Grunge Outfit 4

Girly Grunge Outfit 4


Το 4o look μας είναι λίγο πιο mystical και girly από τα προηγούμενα και θα μπορούσα να είναι ένα grunge outfits της Ερμιόνης από το Harry Potter! Και εδώ επικρατεί το ασπρόμαυρο αλλά τόσο η φούστα με τους αστερισμούς, όσο και το κολεγιακού τύπου crop top μαζί με την τσάντα τύπου νυχτερίδα είναι girly κομμάτια! Φυσικά, μιλάμε για ένα look που δεν είναι ένα απλό ασπρόμαυρο casual τύπου grunge σύνολο καθώς έχει σχέδια και μοτίβα πάνω στα κομμάτια που το αποτελούν που του δίνουν διαφορετικά vibes μαζί με τα μποτάκια τύπου λουστρίνι. Για αυτό τον λόγο δεν διαλέξαμε και περισσότερα αξεσουάρ καθώς θα ήταν υπερβολικό, παρόλα αυτά τα όσα διαλέξαμε είναι statement κομμάτια! Το μακιγιάζ είναι απλό, με bolt στοιχείο το κραγιόν! Grunge μαγισσούλες της παρέας μας εμφανιστείτε!

5. Girly Grunge Outfit 5

Girly Grunge Outfit 5


Το πέμπτο και τελευταίο look που δημιουργήσαμε είναι το απόλυτο grunge σύνολο! Τα αρβιλάκια είναι όνειρο, το ίδιο και τα αξεσουάρ τα οποία όχι μόνο είναι sharp και edgy αλλά και statement κομμάτια! Ο λόγος που διαλέξαμε τόσα πολλά αξεσουάρ μαζί με την συγκεκριμένη τσάντα πουγκάκι, είναι καθώς το σύνολο μας είναι σε γενικές γραμμές απλό, χωρίς πολλά πολλά και layering, αφού το βασικό outfit αποτελείτε από ένα oversized φόρεμα τύπου φούτερ σε ευθεία γραμμή σε συνδυασμό με το διχτυωτό καλτσόν και τις ψηλές κάλτσες κάτω από το γόνατο. Στο συγκεκριμένο look δώσαμε δύο επιλογές μακιγιάζ καθώς με την πρώτη επιλογή με το κόκκινο lipgloss δίνουμε ένα girly στοιχείο στο look ενώ με την δεύτερη επιλογή και το μαύρο κραγιόν και το sharp eyeliner μένουμε στο γνήσιο grunge στοιχείο. Αυτό είναι το απόλυτο grunge look που όμως ξεφεύγει από τα καλούπια!

Ελπίζουμε να σας άρεσε το αρθράκι μας με girly grunge looks εμπνευσμένα από το Bicycle της Chungha (MV και live performances) και φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να φορεθούν και σε καθημερινά πλαίσια και όχι μόνο on-stage από idols!

Άρθρο από Strawberry's Kiss

Δείτε το Bicycle παρακάτω: