Dramalaxy Φεβρουαρίου 2021

by Bokaloka 18/03/2021
Dramalaxy Φεβρουαρίου 2021

Δείτε όλα τα kdramas που κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο του 2021 στην σέσιον του site μας Dramalaxy.

1. Love Scene Number

Love Scene Number



Κατηγορία: Ρομάντζο, Δράμα,
Κανάλι: MBC
Επεισόδια: 8
Πρεμιέρα: 01/02/21
Προβολή: -
Πρωταγωνιστούν: Kim Bora, Shim Eun Woo, Ryu Hwa Young, Park Jin Hee, Kim Young Ah
Υπόθεση: 4 γυναίκες προσπαθούν να βρουν το νόημα της ζωής και της αγάπης.

Doon Ah (Kim Bo Ra): Είναι 23 χρονών και έχει 3 αγόρια ταυτόχρονα καθώς ψάχνει να βρει πως γίνεται να έχεις την τέλεια σχέση.

Ha Ram (Shim Eun Woo) : Είναι 29 χρονών και έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της.

Ban Ya (Ryu Hwan Young): Είναι 35 χρονών και ενώ άρχισε μία ερωτική σχέση για την φιλοδοξία της έχει αρχίσει και αναπτύσσει αληθινά συναισθήματα.

Chung Kyung (Park Jin Hee): Είναι 42 χρονών και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις αλλαγές στο σώμα της καθώς και την ερωτική της ζωή.



2. “River where the moon rises”

River where the moon rises


Κατηγορία: Ρομάντζο, Δράμα, Ιστορικό
Κανάλι: KBS
Επεισόδια: 20
Πρεμιέρα: 15/02/21
Προβολή: Δευτέρα & Τρίτη
Πρωταγωνιστούν: Kim So Hyun, Na In Woo
Υπόθεση: Η υπόθεση είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα “Princess Pyeonggang”. Η Pyeοng Gang (Kim So Hyun) είναι μία πριγκίπισσα μεγαλωμένη από έναν στρατιώτη, με μέγαλα όνειρα και φιλοδοξίες που θέλει να γίνει η πρώτη αυτοκράτηρα του Goguryeo. Τίποτα και κανένας δεν στέκεται εμπόδιο στον δρόμο της και μάλιστα η ίδια θα εκμετελλευτεί την αγάπη και την αγνή καρδιά του On Dal (Na In Woo) για να πετύχει πιο γρήγορα τον σκοπό της. Να σημειώσουμε ότι στα πρώτα 6 επεισόδια τον ρόλο του Na In Woo είχε ο Kim Ji Soo ο οποίος όμως ύστερα από τις κατηγορίες εις βάρος του για εκφοβισμό έφυγε από την σειρά.



3. “Miss Monte-Cristo”

Miss Monte-Cristo


Κατηγορία: Δράμα, Σασπένς
Κανάλι: KBS2
Επεισόδια: 100
Πρεμιέρα: 15/02/21
Προβολή: Δευτέρα έως Παρασκευή
Πρωταγωνιστούν: Lee So Yeon, Choi Yeo Jin, Kim Mi Ra, Kyung Sung Hwan
Υπόθεση: Η Eun Jo (Lee So Yeon), η Ha Ra (Choi Yeo Jin) και η Se Rin (Mi Ra) ήταν οι καλύτερες φίλες μέχρι που μεγάλωσαν και η φιλία τους έγινε άνεμος. Η Ha Ra ήθελε τον σύντροφο της Eun Jo ενώ η Se Rin το ταλέντο της Eun Jo καθώς εκείνη είναι μία πολύ ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας. Για να πάρει η κάθε μία ότι ήθελα οδήγησαν την Eun Jo σεην μανία της δόξας και φιλοδοξίας καθώς και σε απαγορευμένες επιθυμίες. Εκείνη εξαφανίστηκε για κάποια χρόνια όμως επιστρέψει στον πλευρό ενός επενδυτή από το Hong Kong, άκαρδη πια για να πάρει εκδίκηση στους ανθρώπους που την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο.



4. “Hello, Me!”

Hello, Me!


Κατηγορία: Κωμωδία, Ρομάντζο
Κανάλι: KBS2, Netflix
Επεισόδια: 32
Πρεμιέρα: 17/02/21
Προβολή: Τετάρτη, Πέμπτη
Πρωταγωνιστούν: Choi Kang Hee, Lee Re, Kim Young Kwang
Υπόθεση: Η Ban Han Ni (Choi Kang Hee) είναι μία γυναίκα 37 χρονών και χαμηλών τόνων με αποτέλεσμα οι άλλοι να την κάνουν ότι θέλουν.Δεν έχει σταθερή δουλειά και ζει τον συνεχή φόβο της απόλυσης. Κάποια στιγμή συναντίεται με τον την 17-χρονη έκδοση του εαυτού της που έχει ταξιδέψει στον χρόνο, που όμως είναι εντελώς αντίθετη με τον τωρινό της εαυτό, καθώς είναι αισιόδοξη, χαρούμενη και δυναμική.



5. “Sisyphus: The myth”

Sisyphus: The myth


Κατηγορία: Θρίλερ, Δράση, Μυστήριο
Κανάλι: JTBC, Netflix
Επεισόδια: 16
Πρεμιέρα: 17/02/21
Προβολή: Τρίτη, Πέμπτη
Πρωταγωνιστούν: Jo Seung Woo, Park Shin hye, Sung Dong Il
Υπόθεση: Ο Ha Tae Sul (Jo Seung Woo) είναι συνιδρυτής της Quantum and Time και ένας μηχανικός ιδιοφυΐα και πολύ εκκεντρικός ύστερα από τον θάνατο του αδερφού του 10 χρόνια πριν. Όταν ανακαλύψει μια απίθανη αλήθεια για τον θάνατο του αδερφού του, η ζωή του αλλάζει τροπή. Η Kang Seo Hae (Park Shin Hye) έρχεται από μία μελλοντική δυστοπία και είναι μία πρώτης τάξης πολεμίστρια που κανένας και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει. Έτσι ταξιδεύει στον χρόνο και σκοπός της είναι να σώσει τον Han Tae Sul.



6. Beyong Evil

Beyong Evil


Κατηγορία: Θρίλερ, Ψυχολογικό, Δράμα
Κανάλι: JTBC
Επεισόδια: 16
Πρεμιέρα: 19/02/21
Προβολή: Παρασκευή, Σάββατο
Πρωταγωνιστούν: Shin Ha Kyun, Yeo Jin Goo
Υπόθεση: Ένας κατα συρροήν δολοφόνος ταράζει της ισορροπίες και την ηρεμία της πόλης. O Lee Dong Sik (Shin Ha Kyun) και ο Han Joo Woo (Yeo Jin Goo) αποφασιζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βρουν όχι μόνο τον δολοφόνο αλλά να δώσουν και λύσεις σε υποθέσεις 20 χρόνων που ήρθαν στην φόρα. Όμως αυτό θα τους κάνει να ανακαλύψουν μυστικά και οι σχ΄ρσεις του θα δοκιμαστούν. Ποιοι άραγε είναι μπλεγμένοι, τι αναάμειξη έχουν οι ίδιοι αλλά και η αστυνομία στου φόνους;



7. Penthouse 2: War in life

Penthouse 2: War in life


Κατηγορία: Θρίλερ, Σασπένς, Δράμα
Κανάλι: SBS
Επεισόδια: 13
Πρεμιέρα: 19/02/21
Προβολή: Παρασκευή, Σάββατο
Πρωταγωνιστούν: Eugene, Kim So Yeon
Υπόθεση: Είναι η δεύτερη σεζόν του kdrama Penthouse. Σαν φόντο έχουμε τον γάμο της Cheon Seo Jin (Kim So Yeon) με τον Joo Dan Tae (Uhm Ki Joon), ενώ η Oh Yoon Hee (Eugene) ετοιμάζει βήμα βήμα την εκδίκηση της με πρώτο στάδιο να παραδωθεί στην αστυνομία. Πρόκειται να κυκλοφορήσει και 3η σεζόν.



8. Times

Times


Κατηγορία: Θρίλερ, Φαντασία, Πολιτική
Κανάλι: OCN
Επεισόδια: 12
Πρεμιέρα: 20/02/21
Προβολή: Σάββατο, Κυριακή
Πρωταγωνιστούν: Lee Seo Jin, Lee Joo Young, Kim Yeong Cheol
Υπόθεση:Ο Lee Jin Woo (Lee Seo Jin) είναι ένα δημοσιογράφος που αναζητά την αλήθεια πάντα ακαι κάνει τα πάνατα για να την ανακαλύψει. Κάποια στιγμή δέχεται ένα τηλεφώνη από την Seo Jung In (Lee Joo Young) που είναι και αυτή ρεπόρτερ που αναζητά τις καλύτερες ιστορίες και ισχυρίζεται ότι ζει 5 χρόνια στο μέλλον. Όταν όμως απειλείται η ζωή του πατέρα της Seo Ki Tae (Kim Yeong Cheol), που είναι ο πρόερδος της Νότιας Κορέας, ζητάει βοήθεια από τον Lee Jin Woo και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τον σώσουν. Εμπόδιο τους ο χρόνος και τα υπόγεια μυστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια.



9. Vincenzo

Vincenzo


Κατηγορία: Αστυνομικό, Νομική, Σασπένς
Κανάλι: tvN, Netflix
Επεισόδια: 20
Πρεμιέρα: 20/02/21
Προβολή: Σάββατο, Κυριακή
Πρωταγωνιστούν: Song Joong Ki, Jeon Yeo Bin, Ok Taecyeon (2PM)
Υπόθεση: Στα 8 του ο Park Joo Hyeong (Song Joong Ki) υϊοθετήθηκε στην Ιταλία. Πλέον έχει το όνομα Vincenzo Cassano και δουλεύει σαν δικηγόρος όμως υπόγεια ανήκει στην Μαφία. Εξαιτίας διαμαχών ανάμεσα στις οικογένειες της Μαφίας επιστρέφει στην Κορέα και εκεί εμπλέκεται ερωτικά με την Hong Cha Young (Jeon Yeo Bin) μια δικηγόρο που θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει μια δίκη. Το δεξί χέρι της Hong Cha Young είναι ο Jang Joon Woo (Taecyeon) ο οποίος αν και φαίνεται αφελής, αθώος και καλόκαρδος κρύβει και μια άλλη πιο σκοτείνη πλευρά καθώς και υπόγεια μυστικά.



10. Breakup Probation, a week

Breakup Probation, a week


Κατηγορία: Ρομάντζο, Δράμα, Φαντασία
Κανάλι: SBS
Επεισόδια: 10
Πρεμιέρα: 22/02/21
Προβολή: Δευτέρα
Πρωταγωνιστούν: Kwon Yu Ri, Hyun Woo, Yoon Ji On
Υπόθεση: Η Ga Ram (Yuri) και ο Seon Jae (Hyun Woo) ετοιμάζονται να παντρευτόν. Όμως, πριν τον γάμο τους παθαίνουν τροχαίο ατύχημα το οποίο αφήνει τον Seon Jae σε κόμα ενώ από την Ga Ram στερεί την ζωή. Μετά τον θάνατό της βρίσκεται σε ένα άγνωστο μέρος με ένα γράμμα από τον X το οποίο γράφει: “Θα σου δώσω μια βδομάδα. Για να σώσεις τον Seon Jae πρέπει να χωρίσετε σε μια βδομάδα. Η Ga Ram επιστρέφει πίσω την βδομάδα πριν το ατύχημα και προσπαθεί να βρει αφορφή να χωρίσε τον Seon Jae για να τον σώσει, η αγάπη του όμως για εκείνη είναι πολύ μεγάλη.Θα τα καταφέρει;



11. How to be thirty

How to be thirty


Κατηγορία: Ρομάντζο, Κωμωδία, Δράμα
Κανάλι: Daum Kakao TV
Επεισόδια: 15
Πρεμιέρα: 23/02/21
Προβολή: Τρίτη, Σάββατο
Πρωταγωνιστούν: Jung In Sun, Kang Min Hyuk (CN BLUE), Song Jae Rim, Hani (EXID)
Υπόθεση: Η Seo Ji woN (Jung In Sun) είναι μια καταξιωμένη δμιουργός web-cartoon στα τριάντα της. Η επιστροφή του πρώτου της έρωτα, του Lee Seung Yoo (Kang Min Hyuk) θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή της.



Άρθρο από Caleum