Dramalaxy Ιανουαρίου 2021

by Bokaloka 17/03/2021
Dramalaxy Ιανουαρίου 2021

Δείτε όλα τα kdramas που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2021 στην σέσιον του site μας Dramalaxy.

1. She would never know

She would never know


Κατηγορία: Ρομάντζο, Δράμα
Κανάλι: JTBC
Επεισόδια: 16
Πρεμιέρα: 18/01/21
Προβολή: Δευτέρα & Τρίτη
Πρωταγωνιστούν: Won Jin-A, Ro Woon (SF9), Lee Hyun Wook, Lee Joo Bin
Υπόθεση: Η Yoon Song A (Won Jin-A) δουλεύει σε μία αλυσίδα καλυντικών, με όνειρο να φτιάξει κάποτε την δικιά της συλλογή από καλλυντικά. Ο Chae Hyun-Seung (Rowoon) δουλεύει σαν έμπορος-ποωθητής και όταν γνωρίζει την Yoon Song A την ερωτεύεται και προσπαθεί να δημιουργήσει μαζί της μια ρομαντική σχέση όμως εκείνη δεν βλέπιε τους μικρότερους άντρες σαν πιθανούς συντρόφους.



“Replay: The moment”

Replay: The moment


Κατηγορία: Ρομάντζο, Μουσική, Σχολική ζωή
Κανάλι: Youtube & OTT
Επεισόδια: 10
Πρεμιέρα: 26/01/21
Προβολή: Τρίτη & Παρασκευή
Πρωταγωνιστούν: Kim Min Chul, Cho Miyeon (GIDLE), Kim Hwiyoung (SF9), Choi Jisoo, Marco
Υπόθεση: Οι πρωταγωνιστές στο τέλος της ζωής τους ως μαθητές αποφασίζουν να φτιάξουν μία μπάντα, όμως γρήγορα τα πράγματα περιπλέκονται καθώς αρχίζουν να αναπτύσσονται ερωτικά συναισθήματα μεταξύ των μελών. Μπορούν όλα αυτά να σταθούν εμπόδιο στα όνειρά τους;



“Love feat Marriage and Divorce”

Love feat Marriage and Divorce


Κατηγορία: Ρομάντζο, Ντράμα, Οικογένεια
Κανάλι: TV Chosun & Netflix
Επεισόδια: 16
Πρεμιέρα: 23/01/21
Προβολή: Σάββατο & Κυριακή
Πρωταγωνιστούν: Lee Ga Ryeong, Park Joo Mi, Jeon Soo Kyeong
Υπόθεση: Τρία ζευγάρια, 30, 40 και 50 χρονών.

30s: Η Boo Hye Ryung (Lee Ga Ryeong) είναι παντρεμένη με τον Pan Sa Hyun (Sung Hoon). Εκείνη δουλεύει ως radio DJ και αυτός ως δικαστής. Είναι μεταξύ τους παντρεμένοι 3 χρόνια, αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον γάμο τους και δεν έχουν σκοπό να κάνουν παιδιά.

40s: Η Sa Pi Young (Park Joo Mi) είναι παντρεμένη με τον Shin Yu Shin (Lee Tae Kon). Εκείνη δουλεύει ως ραδιοφωνικός παραγωγός και αυτός έχει δική του κλινική ως γιατρός νευροψυχιατρικής. Ο άντρας είναι πολύ ρομαντικός και εκείνη εκτός από επαγγελματίας είναι καλή σύζυγος και μητέρα.

50s: Η Lee Si Eun (Jeon Soo Kyeong) είναι αρχισυντάκτρια σε ραδιοφωνικό σταθμό. Είναι 30 χρόνια παντρεμένη με τον Park Hae Ryun ( Jeo No Min) ο οποίος είναι καθηγητής και σε όλα της τα χρόνια ως μητέρα και σύζυγος αλλά και εργαζόμενη έχει αντιμετωπίσει άπειρες δυσκολίες.



Ο Ιανουάριος δεν είχε πολλές πρεμιέρες από kdrama και είναι λογικό καθώς υπήρχαν ήδη πολλά on-going kdrama που συνεχίζονταν από το Δεκέμβριο του 2020.

Άρθρο από Caleum