Dramalaxy Μαίου 2020

by Bokaloka 25/07/2020
Dramalaxy Μαίου 2020

Δείτε όλα τα kdramas που κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2020 στην σέσιον του site μας Dramalaxy.

06/05/20

1. Soul Mechanic

Soul Mechanic


Κατηγορία: Ψυχολογία, Κωμωδία, Δράμα, Ρομάντζο, Ζωή
Κανάλι: KBS2
Επεισόδια: 32
Προβολή: Τετάρτη και Πέμπτη
Πρωταγωνιστούν: Shin Ha Kyun και Jung So Min
Υπόθεση: Η σειρά περιστρέφεται γύρω από το επάγγελμα των ψυχιάτρων , οι οποίοι προσπαθούν να θεραπεύσουν τους ανθρώπους από τις συναισθηματικές πληγές τους. Ο Lee Si Joon είναι ψυχίατρος σε ένα νοσοκομείο. Είναι παθιασμένος με τη δουλειά του και βοηθά τους ασθενείς του. Η Han Woo Joo είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στον χώρο των μιούζικαλ. Αγαπά πολύ την δουλειά της.



13/05/20

“Oh my baby”

Oh my baby


Κατηγορία: Κωμωδία, Ρομάντζο, Δράμα, Ζωή, Οικογένεια
Κανάλι: tvN
Επεισόδια: 16
Προβολή: Τετάρτη και Πέμπτη
Πρωταγωνιστούν: Jang Na Ra , Go Joon, Park Byung Eun και Jung Gun Joo
Υπόθεση: Η Jang Ha Ri είναι μια ανύπαντρη 39χρονή. Δουλεύει ως αναπληρώτρια διευθύντρια στο περιοδικό “Baby” . Έχει όμορφη εξωτερική εμφάνιση αλλά έχει να βγει ραντεβού τα τελευταία 10 χρόνια . Αυτό οφείλεται στο ότι είναι εργασιομανής. Έχει χάσει την ελπίδα της να βρει αγάπη και να παντρευτεί αλλά θέλει να αποκτήσει ένα μωρό. Σύντομα θα εμπλακεί με 3 άντρες.



17/05/20

“King Marker: The Change of Destiny”

King Marker: The Change of Destiny


Κατηγορία: Ιστορικό, Ρομάντζο, Δράμα, Φαντασία, Υπερφυσικό
Κανάλι: TV Chosun
Επεισόδια: 21
Προβολή: Σάββατο και Κυριακή
Πρωταγωνιστούν: Park Shi Hoo, Go Sung Hee , Jeong Kwang Ryul και Sung Hyuk
Υπόθεση: Μια ιστορία που απεικονίζει το σκληρό αγώνα για την απόκτηση του θρόνου στο Joseon . Ο Choi Chun Joong είναι ο καλύτερος αναγνώστης προσώπου στο έθνος. Γεννήθηκε σε μια αριστοκρατική οικογένεια, η οποία και σκοτώθηκε. Θεωρείται υποτιμητικός, αλλά τελικά γίνεται το πιο ισχυρό άτομο στο Joseon. Γνωρίζει τη μοίρα του Joseon και προσπαθεί να τη αλλάξει. Αφιερώνει επίσης τη ζωή του στη γυναίκα που αγαπά. Η Lee Bong Ryeon είναι μια όμορφη πριγκίπισσα και κόρη του Βασιλιά Τσεολτζόνγκ. Έχει μια ειδική ικανότητα να βλέπει τη μοίρα των ανθρώπων. Η ικανότητά της είναι ευλογία και, ταυτόχρονα, κατάρα για αυτήν. Ο Lee Bong-Ryeon συναντά τον Choi Chun-Joong και προσπαθεί να αλλάξει τη μοίρα του Joseon προς το καλύτερο.



20/05/20

“Mystic Pop-Up Bar ”

Mystic Pop-Up Bar


Κατηγορία: Κωμωδία, Φαντασία, Μυστήριο, Δράμα
Κανάλι: JTBC
Επεισόδια: 12
Προβολή: Τετάρτη και Πέμπτη
Πρωταγωνιστούν: Yook Sung Jae, Hwan Jung Eum και Choi Won Young
Υπόθεση: Το Mystic Pop-Up Bar βασίζεται στο διάσημο webtoon με το ίδιο όνομα και αφηγείται την ιστορία ενός μυστηριώδους pojangmacha (υπαίθριου χώρου για ποτό) που διευθύνεται από μια γυναίκα και έναν νεαρό μερικής απασχόλησης , οι οποίοι επισκέπτονται τους πελάτες στα όνειρά τους για να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων τους.



“Kkondae Intern”

Kkondae Intern


Κατηγορία: Κωμωδία, Ζωή, Δράμα, Επιχείρηση
Κανάλι: MBC
Επεισόδια: 24
Προβολή: Τετάρτη και Πέμπτη
Πρωταγωνιστούν: Park Hae Jin, Kim Eung Soo, Han Ji Eun, Park Ki Woong και Park Ah In
Υπόθεση: Μετά την αποφοίτηση του ο Ka Yeol Chan βρήκε την πρώτη του δουλειά σε μια εταιρεία. Το αφεντικό του εκεί, ο Lee Man Shik, ήταν “kkondae” που αναφέρεται σε έναν άκαμπτο, παλιών αρχών τύπο ατόμου. Θα μεταφέρει αυτούς τους παραδοσιακούς τρόπους σκέψεις στον Ka Yeol Chan, αναγκάζοντας τον να εγκαταλείψει τη δουλειά του εκεί και να πάει να δουλέψει σε μια εταιρεία ramen. Δούλεψε πολύ σκληρά και προήχθη με μεγάλη ταχύτητα χάρη στον ριζοσπαστικό σχεδιασμό και το επιθετικό μάρκετινγκ.



23/05/20

“Team Bulldog: Off duty Investigation”

Team Bulldog: Off duty Investigation


Κατηγορία: Δράση, Έγκλημα, Έρευνα , Δράμα
Κανάλι: OCN
Επεισόδια: 12
Προβολή: Σάββατο και Κυριακή
Πρωταγωνιστούν: Cha Tae Hyun, Lee Sun Bin , Jung Sang Hoon, Yoon Gyung Ho και Ji Seung Hyun
Υπόθεση: Ο Kang Ho είναι ένας ενθουσιώδης και αποτελεσματικός ντετέκτιβ. Προσπαθεί να πιάσει τους εγκληματίες με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο. Επίσης, δεν ταιριάζει με άλλους ντετέκτιβ. Η Kang Moo Young είναι ενθουσιώδης PD ενός τηλεοπτικού ερευνητικού προγράμματος. Το πρόγραμμα προσπαθεί να πιάσει εγκληματίες που η αστυνομία δεν μπορούσε. Η Kang Moo Young είναι έντιμη, αλλά θα εκτεθεί σε κινδύνους για να αποκαλύψει την αλήθεια. Οι Jin Kang Ho και Kang Moo Young συναντιούνται απροσδόκητα και αρχίζουν να συνεργάζονται σε άλυτες περιπτώσεις.



25/05/20

“Dinner Mate”

Dinner Mate


Κατηγορία: Φαγητό, Κωμωδία, Ρομάντζο, Δράμα, Ζωή
Κανάλι: MBC
Επεισόδια: 32
Προβολή: Δευτέρα και Τρίτη
Πρωταγωνιστούν: Song Seung Heon, Seo Ji Hye, Lee Ji Hoo και Son Na Eun (Apink)
Υπόθεση: Αυτό το δράμα αφορά μια νεαρή γυναίκα που περνάει ένα δύσκολο χωρισμό με το μακροχρόνιο αγόρι της, το οποίο αγαπάει ακόμα, και έναν άντρα που είχε μια οδυνηρή πρώτη αγάπη. Και οι δύο συναντιούνται απροσδόκητα στο Τζέτζου και συνεχίζουν τη γνωριμία τους και στη Σεούλ. Η ζωή έχει τον τρόπο να τους φέρει κοντά καθώς συναντιούνται σε απρόσμενες καταστάσεις. Και οι δύο έχουν μια κοινή αγάπη για το φαγητό και θα το λατρέψουν μαζί και θα δοκιμάσουν νέες κουζίνες.



“Sweet Munchies”

Sweet Munchies


Κατηγορία: Φαγητό, Κωμωδία, Ρομάντζο, Δράμα
Κανάλι: JTBC
Επεισόδια: 12
Προβολή: Δευτέρα και Τρίτη
Πρωταγωνιστούν: Jung II Woo, Kang Ji Young και Lee Hak Joo
Υπόθεση: Ο Park Jin Sung είναι σεφ και διευθύνει το δικό του σνακ-εστιατόριο αργά το βράδυ. Είναι ελκυστικός και λατρεύει να μαγειρεύει, αλλά έχει επίσης ένα μυστικό. Ο Park Jin Sung εμπλέκεται με την τηλεοπτική παραγωγό Kim Ah Jin.



Άρθρο Παπαδοπούλου Ναταλία