ΑΦΙΕΡΩΜΑ: (G)I-DLE

by Bokaloka 25/03/2020
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: (G)I-DLE

Το επόμενο αφιέρωμα μας έχει άρωμα (G)I-DLE από ότι βλέπετε!

Ας ξεκινήσουμε από τα κάποια βασικά:

1. Μέλη: 6
2. Ντεμπούτο: 02/05/18
3. Fandom Name: Neverland
4. Εταιρία: Cube Entertainment
5. Το όνομα τους βγαίνει από τις κορεάτικες λέξεις 여자 (Girl) και 아이들 (Idol) δηλαδή, (G)I-DLE = (Girl) Idol

Αν και ακόμα δεν έχουν κλείσει δύο χρόνια, έχουν κερδίσει τις καρδιές πολλών όχι μόνο στην Κορέα αλλά και παγκοσμίως κάτι που είναι απόλυτα λογικό καθώς συνδυάζουν πρωτοτυπία, θηλυκότητα, coolness, chicness και girl crush σε ένα! Τα μέλη είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, με άλλον αέρα στη σκηνή το καθένα όμως δένουν τόσο αρμονικά που δε θέλεις να σταματήσεις να τα βλέπεις! Το στιλ τους ένα ακόμα φανταστικό στοιχείο!

Λοιπόν ξεκινάμε με facts για τα μέλη:

1. Soyeon

Soyeon


Leader, Main rapper και center του group αποτελεί τον άσο των (G)I-DLE. Έχει γράψει και έχει συνθέσει πολλά από τα τραγούδια τους, ας μην ξεχνάμε το Lion αλλά και το No από CLC! Συμμετείχε και στο Unpretty Rapstar και της αρέσει να βλέπει Anime ενώ παλαιότερα έχει ασχοληθεί και με το μπαλέτο και είναι μέλος του group του LOL, K/DA.

2. “ Miyeon ”

Miyeon


Main vocalist του group, κέρδισε τις εντυπώσεις από τα πρώτα live για την ομορφιά της, όμως η φωνή της είναι φοβερή και δίνει στο group τον chic αέρα! Είναι και αυτή στις K/DA μαζί με τη Soyeon, με την οποία μοιράζονται και το ίδιο δωμάτιο. Για όσους δεν το γνωρίζουν ήταν στην YG Entertainmet ως trainee για πέντε χρόνια και μάλιστα ήταν να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της με τις BLACKPINK.

3. “ Minnie ”

Minnie


Η Minnie, που είναι και bias μου από της (G)I-DLE, είναι η main vocalist και μάλιστα η φωνή της έχει πιο sensual και RnB χαρακτήρα! Μιας και είναι από την Ταϊλάνδη, μπορεί να μιλήσει την μητρική της γλώσσα, κορεάτικα και αγγλικά. Μεγάλη φαν του Troye Sivan και είναι στο chat group με τον BamBam (GOT7), την Lisa (BLACKPINK), την Sorn (CLC) και τον Nichkhun (2PM) και τον Ten (NCT) που είναι επίσης από την Ταϊλάνδη.

4. “ Soojin ”

Soojin


Η Soojin εκτός από main dancer είναι και lead rapper του grab αλλά και vocalist. Δίνει το sexy και θηλυκό στοιχείο στις (G)I-DLE! Αν και στη σκηνή είναι πολύ δυναμική στην πραγματικότητα είναι πολύ ντροπαλή. Η ίδια έχει κάνει μαθήματα Jazz χορού και παλαιότερα είχε ασχοληθεί και με το Tae Kwo Do.

5. “ Yuqi ”

Yuqi


Η Yuqi είναι μία από τα πιο αγαπημένα μέλη των fan και μάλιστα λογικό γιατί και αυτή μπορεί να τα κάνει όλα καλά και με αυτό εννοούμε και να χορέψει και να τραγουδήσει και να ραπάρει και φυσικά να μας μάγεψει ως face of the group. Είναι από την Κίνα και πρότυπο της είναι η Victoria από τις f(x)! Επίσης είναι φαν του παίκτη LeBron James του NBA.

6. “ Shuhua ”

Shuhua


Vocalist, visual και maknae και φυσικά το μέλος που έπαιρνα τα λιγότερα lines στα πρώτα comeback για κάποιο ανεξήγητο λόγο που όμως κατέφερα να τα κάνει iconic lines! Μας έχει μαγέψει άπειρες φορές και φυσικά στο Lion και είναι πανέμορφη εκτός από ταλαντούχα! Θέλει κάποια στιγμή να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο! Πρότυπο της η Hyuna!

Ακολουθεί μία λίστα με τα title tracks τους (από το πρώτο μέχρι το πιο πρόσφατο):

1. (G)I-DILE - LATATA



2. (G)-IDLE - Hann/Alone



3. (G)I-DLE - Senorita



4. (G)I-DLE - Uh - Oh



5. (G)I-DLE - Lion



Και τώρα ακολουθούν καλύτερα live και side tracks:

1. (G)I-DLE - Lion (Queendom)



2. (G)I-DLE - Nightmare (Queendom)



3. (G)I-DLE & ITZY - Diva cover



4. (G)I-DLE - Senorita (The Show)



5. Minnie & Hyejeong - Instagram (Dean cover) (Queendom)



6. (G)I-DLE - U-Go-Girl (Lee Hyori cover)



Λίστα με fave side tracks:

1. (G)I-DLE - Maze



2. (G)I-DLE - Don't text me



3. (G)I-DLE - Put it straight



4. (G)I-DLE - Give me your



Και κάπου εδώ τελειώνει το αφιέρωμα μας για τις (G)I-DLE! Ελπίζουμε να σας άρεσε!