Hot News Αυγουστιάτικα

by Bokaloka 13/08/2020
Hot News Αυγουστιάτικα

Δείτε τα πιο hot νέα της Κορέας από το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου!

Επιστρέφουμε δυναμικά με άλλα hot νέα από τον κόσμο της Κορέας!

Η Hyolyn κυκλοφόρησε το 9LIVES σαν pre single από το καινούριο της άλμπουμ Say My Name που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 του μήνα και η Rothy επέστρεψε με το Ocean View σε συνεργασία με τον Chanyeol από τους EXO. Παράλληλα, οι (G)I-DLE επέστρεψαν με το DUMDi DUMDi κατακτώντας πρωτιές στα itunes παγκοσμίως και ενθουσιάζοντας πολλούς kpop fans αλλά και οι TREASURE αποδείχθηκαν monster rookie με το BOY! Ακόμα, ο Han Seung Woo από VICTON πραγματοποίησε το σόλο ντεμπούτο του αλλά και οι ONF μας ενθουσίασαν με το comeback τους με το Sukhumvit Swimming!

Από comeback αναμένουμε UP10TION, KARD, Super M, AKMU, Brave Girls, ONEUS αλλά και την Sejeong από gugudan και από MCND. Η Hyuna επίσης φαίνεται να ετοιμάζει κάτι άλλα τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα και οι TWICE ετοιμάζουν english version για το More & More. Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ αφού και η Jessi θα κυκλοφορήσει MV για το Numb αλλά μετράμε αντίστροφα και για το pre single του Wohno, Losing you, στις 14!

Φυσικά, θα έχουμε και καινούριο single από BTS στις 21, ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα teaser, αλλά και οι BLACKPINK οι οποίες επιβεβαίωσαν την συνεργασία τους με την Selena Gomez, θα κυκλοφορήσουν το τραγούδι τους στις 28 Αυγούστου. Οι BTS ανακοίνωσαν σήμερα τις ημερομηνίες για την online συναυλία τους Map Of The Soul: ONE για τις 10 και 11 Οκτωβρίου 2020.

Για Σεπτέμβριο έχουμε CLC και το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο με το μίνι άλμπουμ Part.1 Love Synonym του Wonho στις 4 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που μάλιστα οι 2PM για γιορτάσουν 12 χρόνια ως ενεργό συγκρότημα! Μάλιστα, οι 2PM ως special event για την επέτειο τους έχουν οργανώσει talk show με τον Jun. K, τον Nichkhun και τον Wooyoung με τίτλο TYHG Special Day (Tae-Yang Hyun-Gom Special Day) ένα ακρωνύμιο που αναφέρεται στα εξής: στην Ταϊλάνδη (Tae-guk) που γεννήθηκε ο Nichkhun, στην περιοχή Yanggu όπου ολοκλήρωσαν την θητεία τους ο Jun. K και ο Wooyung και στον όρο “hyunjae gomshin” που σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση “περιμένοντας κάποιον να γυρίσει από τον στρατό” ως συμβολισμό για τα δύο μέλη τους, τον Junho και τον Chansung που εκτελούν ακόμα την θητεία τους και πρόκειται να επιστρέψουν το 2021. Μάλιστα ως σύμβολο έχουν χρησιμοποιήσει μια αρκούδα και έναν ήλιο (Tae-yang- ήλιος- Gom- αρκούδα). Mε αυτό το ακρωνύμιο TYHG αναφέρονται και οι ίδιοι στα τρία αυτά μέλη και στην σειρά στο Youtube τους Over 2PM! Ο Taecyeon ωστόσο δεν θα συμμετέχει λόγω του ότι είναι απασχολημένος με την νέα του σειρά, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

Σήμερα ανακοινώθηκε από την YG Entertainment ότι το σόλο comeback του Mino πλησιάζει και όσο για τον Yoon προς το παρόν έχει εστιάσει στην καινούρια του σειρά Kairos, αλλά αναμένεται και από εκείνον solo album!

Φυσικά αγαπήσαμε και την συνεργασία τoυ JYP και της Sunmi με το When We Disco που μας πηγαίνει αρκετά πίσω στο χρόνο!

Σχετικά με kdramas θα δούμε τον Taecyeon από τους 2PM σε ένα καινούριο kdrama με τον Song Joong Ki και την Jeon Yeo Bin. Το drama έχει τίτλο “Vincenzo” και μπλέκει έναν μαφιόζο, μια δικηγόρο και έναν πανέξυπνο εκπαιδευόμενο σε ένα δικηγορικό γραφείο με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Σε καινούρια σειρά θα παίξει και ο Jinyoung από GOT7.

Δυστυχώς, στο τέλος έφτασε η σειρά It's okay not to be okay που λάτρεψε πολύς κόσμος ωστόσο ακόμα υπάρχουν πολλά ενδιαφέρονται kdrama που μπορούμε να παρακολουθήσουμε! Σχετικά, με το kdrama που θα κυκλοφορήσει βασισμένο στο webtoon True Beauty επιβεβαιώθηκε το επιτελείο των βασικών πρωταγωνιστών με Cha Eun Woo από Astro, Moon Ga Yoong και Hwang In Yeob, ως Suho, Joo Hyung και Seojun αντίστοιχα.

Μιας και τα περισσότερα φεστιβάλ στην Κορέα ακυρώθηκαν λόγω covid19, θα το ρίξουμε στο φαγητό σήμερα και θα σας προτείνουμε συνταγές για κορεάτικο shaved ice cream ονόματι “Patbingsu”. Η συνταγούλες παρακάτω:



Κλείνουμε με ένα προτεινόμενο τραγουδάκι για σήμερα:



Άρθρο από Alen Lunatic