Το k-drama της βδομάδας: Hundrend Million Stars From The Sky

by Bokaloka 22/10/2018
Το k-drama της βδομάδας: Hundrend Million Stars From The Sky

Μας το ζητήσατε και έγινε! Special Session: Το k-drama της βδομάδας: Hundred Million Stars From The Sky.

Το συγκεκριμένο kdrama που είναι γνωστό και ως The Smile That Has Left Your Eyes θα είναι το πρώτο από τα πολλά kdrama που θα ακολουθήσουν ως προτεινόμενα τις επόμενες βδομάδες. Αποτελείται από 16 επεισόδια, προβάλλεται από το κανάλι tvN και ανήκει στην κατηγορία Θρίλερ Μυστηρίου.

Στο συγκεκριμένο kdrama πρωταγωνιστούν οι Seo In Guk, Jung So Min και Park Sung Woon μία τριάδα που μας δημιουργεί πολλές προσδοκίες για τη συγκεκριμένη σειρά καθώς κατά τη γνώμη μας αποτελούν ηθοποιούς χαμαιλέοντες αφού προσαρμόζονται απίστευτα σε κάθε είδους ρόλο. Πέρα απ' όλα αυτά, με τη συγκεκριμένη σειρά έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Seo In Guk μετά από τόσο καιρό που είχε διακόψει την καριέρα το για λόγους υγείας.

Το πρώτο επεισόδιο μας βάζει κατευθείαν στο ψητό και τοποθετεί έμμεσα στο στόχαστρο τον Moo Young, τον ρόλο του οποίου έχει ο Seo In Guk, ως ύποπτο για τη δολοφονία μίας φοιτήτριας, που θεωρείται ότι αυτοκτόνησε, δημιουργώντας στους θεατές την απορία αν όντως ο Moo Young είναι ο ένοχος. Όπως εξελίσσεται το επεισόδιο τίποτα δεν είναι απίθανο να ισχύει ή να έχει συμβεί καθώς Moo Young είναι ένας πολύ περίπλοκος και μυστηριώδης χαρακτήρας του οποίου τα αληθινά συναισθήματα και προθέσεις φαίνεται να κρύβονται πίσω από μία μάσκα συναισθημάτων. Φαίνεται να είναι ένας μπλεγμένος χαρακτήρας, ο οποίος δε μπορούμε να καταλάβουμε εάν είναι κλειστός, πληγωμένος, ειλικρινής ή χειριστικός και αν ασχολείται με το συμφέρον του ακόμα και με το αν είναι επικίνδυνος ή αν θέλει να πάρει εκδίκηση. Όσο και αν ο ίδιος είναι δυσανάγνωστος, ο Moo Young μπορεί να διαβάζει τους ανθρώπους και να μαντεύει τις σκέψεις και τις προθέσεις καθώς και να εμπιστεύεται το ένστικτό του,

Το πρώτο επεισόδιο φαίνεται να κινείται γύρω από αυτόν και αποτελεί μία γνωριμία με τους βασικούς χαρακτήρες και το σενάριο. Ο Park Sung Woon κατέχει τη θέση του Ντετέκτιβ Yoo Jin Kook, ο οποίος όμως δεν έχει τη καταξίωση που του αναλογεί για άγνωστους λόγους και η Jung So Min είναι η αδερφή του Yoo Jin Kang. Οι τρεις γνωρίζονται μέσω του ντετέκτιβ καθώς ο Moo Young δεν έχει αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία και ο ντετέκτιβ φαίνεται να τρέφει μία μορφή συμπάθειας προς το Moo Young σιγά σιγά όμως αρχίζει να πιστεύει ότι μπλέκεται με κάποιο τρόπο με τη δολοφονία της φοιτήτριας. Προσπαθεί να κρατήσει την αδερφή του μακριά από τον Moo Young, κάτι που αποδεικνύεται μάταιο καθώς οι δυο τους πρόκειται να ερωτευτούν.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση στο drama είναι οι εναλλαγές συναισθημάτων του Seo In Guk, του οποίου το βλέμμα και το χαμόγελο του είναι το όπλο του και το μυστικό του, καθώς από εκεί που γελάει με τον κλασικό γλυκό τρόπο του, το βλέμμα του γίνεται πιο παγερό και από την πιο κρύα μέρα του χειμώνα.

Για όσους δε το γνωρίζουν, η συγκεκριμένη σειρά κυκλοφόρησε αρχικά σε ιαπωνική έκδοση με τον τίτλο Hundred Million Stars From The Sky(Sora Kara Furu Ichioki no Hoshi) συμπυκνωμένη σε 11 επεισόδια το έτος 2002.

Πάρτε μία ιδέα για το συγκεκριμένο kdrama από το παρακάτω βίντεο:



Καλές προβολές!