Kpop τραγούδια με latin στοιχεία (Part1)

by Bokaloka 26/02/2019
Kpop τραγούδια με latin στοιχεία (Part1)

Τραγούδια από kpop με latin στοιχεία που τα λατρέψαμε (Part1).

1. MBLAQ – “Mona lisa”

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από την λίστα το συγκεκριμένο τραγούδι, καθώς αποτελεί ένα από τα πρώτα τραγούδια της kpop με latin επιρροές και φυσικά είναι μοναδικό και μας έχει μείνει ανεξίτηλο. Για όσους δε το ξέρουν φυσικά και δε γίνεται να μη το ακούσαν έστω και μία φόρα (επιβάλλεται!).



2. FTISLAND – “I wish”

Εξαιρετικό μουσικά και φωνητικά, οι FTISLAND απερίγραπτοι και το συγκεκριμένο τραγούδι είναι άκρως καλλιτεχνικό και δε θα μπορούσε να το έχει υποστηρίξει τόσο καλά καμία άλλη μπάντα. Μην το κλείσετε πριν ακούσετε την γέφυρα θα το μετανιώσετε!



3. KARD – “Oh Nana”

Ε ντάξει, φυσικά δε μπορούσαμε να μη βάλουμε τους KARD σε αυτή τη λίστα και ειδικά το Oh Nana που ξεσήκωσε όλους τους Λατίνους φαν της kpop.



4. Mamamoo – “Egoistic”

Από τα πιο καινούριο τραγούδια της kpop με latin επιρροές και ήχο κλασικής κιθάρας που έχουμε ακούσει σε άπειρα ισπανικά τραγούδια, με ένα MV φωτιά και άκρως προσαρμοσμένο στο συγκεκριμένο concept.



5. Super Junior – “Lo siento feat Leslie Grace”

Από τις πιο πετυχημένες global συνεργασίες της kpop, με πολύ καλή χημεία των τραγουδιστών μεταξύ τους. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να δούμε κάτι αντίστοιχο και με τους KARD.



6. BTS – “Airplane pt2”

Έπρεπε να μπει και αυτό καθώς είναι ένας από τους ύμνους των BTS και των ARMY με ένα βίντεο κλιπ πρωτότυπο που μας πηγαίνει σε άλλα μέρη και εποχή, με πολύ χορό και με άνετη και sexy διάθεση.



7. SF9 – “O sole mio”

Φοβερό τραγούδι, από τα καλύτερα με latin vibes. Οι SF9 για άλλη μία φορά έκαναν το θαύμα τους και υποστήριξαν απόλυτα ένα πολύ διαφορετικό concept από τα συνηθισμένα της kpop για title track. Καυτό, σέξι και εύηχο τόσο στην κορεάτικη όσο και στην Ιαπωνική εκδοχή του. Fantasys, μόνο οι SF9 θα μπορούσαν να το υποστηρίξουν τόσο καλά, έτσι;



8. (G)IDLE – “Senorita”

(G)IDLE λοιπόν, και Senorita. Φυσικά δε θα μπορούσε να παραλειφθεί αφού είναι γεμάτο latin στοιχεία. Σέξι, chic και εντυπωσιακές οι (G)IDLE δεν ήρθαν για να παίξουν.



9. NCT 127 – “Regular”

Και φτάσαμε στο τελευταίο από το πρώτο μας part. NCT 127 με Regular είναι το ένατο. Πρωτότυπο, ρυθμικό με latin στοιχεία σε ένα πιο σύγχρονο και NCT ρυθμό, φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μη το βάλουμε “And now we in a zooone... we make the world go do-do do-do-do do-do-do”.



Θα ακολουθήσει και Part2!