Special: Outifts για να βάλεις στο Ρεβεγιόν

by Bokaloka 31/12/2020
Special: Outifts για να βάλεις στο Ρεβεγιόν

Μιας και σήμερα είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς ετοιμάσαμε outifts κατάλληλα για την σημερινή μέρα εμπνευσμένα από τα outfits αγαπημένων idol στα φετινά βραβεία μουσικής και όχι μόνο!



1. Velvet Kiss

Velvet Kiss


Ξεκινάμε με το πρώτο μας outfit: Το πρώτο μας look, Velvet Kiss, αφορά τα κορίτσια της παρέας μας που θέλουν ένα girly, εντυπωσιακό outfit αλλά χωρίς πολλά και έντονα χρώματα, όμως με αξεσουάρ που αποτελούν statement κομμάτια! Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η εμφάνιση της Jisoo από της BLACKPINK στα βραβεία MMA 2018 που έγινε viral και το Gotta Go της Chungha!

2. Disco Fever

Disco Fever


Το δεύτερο outfit μας, Disco Fever, είναι το απόλυτο girly, glamorous σύνολο στις αποχρώσεις ροζ-χρυσό και ασημένιο με παγιέτες και glitter, με το οποίο είναι σίγουρο ότι θα λάμψεις! Το outfits το εμπνευστήκαμε από την σημερινή εμφάνιση των TWICE στο MBC Gayo Daejejeon.

3. Black Star

Black Star


Το τρίτο outfit μας, Black Star, είναι ένα total black outift με λαμπερά αξεσουάρ σε ασημί αποχρώσεις, που δεν πρόκειται να μείνει απαρατήρητο! Προσοχή ιδιαίτερα το μακιγιάζ μας εδώ πρέπει να είναι έντονο είτε στα μάτια είτε στα χείλη. Πηγή έμπνευσης για το συγκεκριμένο outfit ήταν το Monster και το Psycho από τις Red Velvet!

4. Priceless Princess

Priceless Princess


Το τέταρτο look μας, Priceless Princess, είναι το απόλυτο look για το φετινό ρεβεγιόν καθώς το τούλι είναι πολύ της μόδας φέτος! Το statement κομμάτι μας είναι τα παπούτσια μας! Έμπνευση για αυτό το στιλ αποτέλεσε η Jennie με το Solo της.

Δείτε περισσότερες ιδέες για outfits στον πίνακα του Allkpop Greece στο Pinterest:

New Year's Eve - Allkpop Greece - Pinterest

Δείτε και κάποια βίντεο με ιδέες για το σημερινό look:

Της Μαριάννας μας:



Και της Influencer freezia ένα γιορτινό μακιγιάζ:



Ελπίζουμε να σας άρεσε το special εορταστικό αρθράκι μας! Καλή Χρονιά Allkpopers!

Άρθρο από Strawberry's Kiss και Κιτσοπούλου Μαριάννα - Γενική Επιμέλεια Bora Park