Αφιέρωμα στον Taecyeon (2PM) από το Forbes

by Bokaloka 21/03/2021
Αφιέρωμα στον Taecyeon (2PM) από το Forbes

Το Forbes δημοσίευσε αφιέρωμα για τον Taecyeon και τον ρόλο του ως Jang Joon Woo στο Vincenzo.

Στην συνέντευξη μίλησε για το kdrama Vincenzo, για παλαιότερους ρόλους τους, για μαθήματα ζωής που έχει λάβει από ρόλους που έχει παίξει, για τα καινούρια του project και για την επιρροή της kpop στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Τα σημαντικότερα κομμάτια από την συνέντευξη του ήταν τα εξής:

Όσον αφορά το χαρακτήρα του ως Jang Joon Woo ο Taecyeon είπε: “ Ο Jang Joon Woo ως χαρακτήρας είναι πολυδιάστατος. Υπάρχει μία ζεστή και κρύα πλευρά του χαρακτήρα του. Σαν βοηθός εμφανίζεται καλόκαρδος, ευγενικός και πρόθυμος να βοηθήσει αλλά μόλις αποκαλύπτεται ότι είναι ο CEO της Babel Group σαν να κάνει στροφή χαρακτήρα 360 μοίρες βάζοντας τέλος στα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο του.”

Στην συνέχει δήλωσε ότι η χαρά του είναι μεγάλη καθώς βρίσκεται σε ένα σετ με μεγάλη πολυμορφία και με κορυφαίους ηθοποιούς και ότι σαν παραγωγή, οι ρόλοι και το γενικότερο σενάριο θα μπορούσαν να προσελκύσουν όχι μόνο το κορεάτικο κοινό αλλά και το διεθνές. Επίσης, δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος ρόλος ως vilain ή axis of evil όπως τον είπε αυτός, αποτέλεσε μία πρόκληση για εκείνον καθώς δεν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο παλαιότερα.

Ακόμα είπε πως οι ρόλοι του του δίδαξαν το εξής μάθημα ζωής: Θα ακουστεί κάπως κλισέ όλο αυτό αλλά οι ρόλοι μου με δίδαξαν ότι πρέπει πάντα να είμαι ειλικρινής και αληθινός προς τον εαυτό μου. Αυτό εκτός από την προσωπική και καθημερινή μου ζωή προσπαθώ να το εφαρμόζω και στην υποκριτική. Με αυτό εννοώ ότι προσπαθώ να αποτυπώνω τον ρόλο μου, σαν να ήταν αληθινός-υπαρκτός δηλαδή- άνθρωπος και όχι απλά δημιούργημα της φαντασίας, ώστε να μπορέσει και ο τηλεθεατής να μείνει ικανοποιημένος με αυτό που βλέπει, να δεθεί με τους χαρακτήρες και να καταλάβει την υπόθεση. Δίνω το 100 τοις 100 πάντα και αυτό έκανα και στον Vincenzo προσπαθώντας να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Επίσης δήλωσε το εξής: Όπως λέει η φράση Babel is no different from the Mafia στον κόσμο υπάρχει μεγάλη αδικία ακόμα και το να βλέπεις τον anti-hero Vincenzo στην σειρά ως αρχηγό της Μαφίας να κάνει καλό κάνοντας κακό στο κακό είναι κάπως διασκεδαστικό.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα που είπε ήταν και το γεγονός ότι προσπαθεί να βλέπει την ζωή από μια θετική οπτική χωρίς άγχος καθώς και ότι νιώθει ευγνωμοσύνη εν μέσω πανδημίας COVID-19 να έχει την τύχη να παίξει σε μία τέτοια παραγωγή αλλά και το ότι αν τύχει κάποτε η πρόταση να παίξει σε παραγωγή που θα πρέπει να μιλάει Αγγλικά τόνισε πως θα το δεχόταν αλλά και ότι αυτό δεν θα αποτελούσε πρόβλημα καθώς εκείνος ζούσε πολλά χρόνια στην Αμερική.

Παράλληλα μίλησε για το καινούριο του project την ταινία Hansan με συμπρωταγωνιστές τους Park Hae-il, Byun Yo-han, Ahn Sung-ki και Son Hyun-joo: “ Στην ταινία Hansan θα έχω τον ρόλο του Im Jun Yeong. H ταινία είναι το νούμερο δύο από την τριλογία The Admiral: Roaring Currents του σκηνοθέτη Han-min Kim’s και ασχολείται με τα κατορθώματα του στρατηγού Yi Sun-sin’s, 5 χρόνια πριν από την μάχη του Myeongnyang. Είναι μια ταινία με άπειρες και εντυπωσιακές σκηνές μάχης που θα προκαλέσουν ανάμεικτα συναισθήματα στο κοινό. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που συμμετείχα.”

Τέλος μίλησε την τεράστια εξάπλωση της kpop παγκοσμίως λέγοντας πως όταν ήταν ακόμα έφηβος δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ πως Κορεάτες καλλιτέχνες θα εμφανίζονταν σε μουσικά βραβεία του εξωτερικού, εκφράζοντας έτσι την περηφάνια του και την μεγάλη χαρά για τις νεότερες γενιές της κορεάτικης μουσικής σκηνής.

Ο Taecyeon εκτός από μέλος των 2PM ως τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός από το 2008 μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει και σε αρκετά kdramas πέρα του Vincenzo όπως: Cinderella’s Sister, Dream High, Who Are You? Wonderful Days, Assembly, Let’s Fight Ghost?, Save Me και The Game Toward Zero, δίνοντας πάντα τον καλύτερο του εαυτό.

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο:

Taecyeon - 2PM - FORBES - ΑΦΙΕΡΩΜΑ