10 τραγούδια από kpop για όταν είσαι κακόκεφος

by Bokaloka 27/04/2019
10 τραγούδια από kpop για όταν είσαι κακόκεφος

10 τραγούδια από kpop που αν είσαι κακόκεφος αμέσως θα σκάσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σου.

Σε αυτό το αρθράκι μας βάλαμε cheerful τραγούδια που όταν τα ακούς, διαβάσεις τους στίχους τους και δεις τα συγκεκριμένα idols δε μπορείς να μείνεις με την άσχημη διάθεση σου γιατί πολύ απλά είναι ball of sunshine!

Φυσικά η σειρά που τα έχουμε βάλει είναι τυχαία και σε καμία περίπτωση δεν είναι με βάση το πιο θεωρούμε καλύτερο και επίσης ο σχολιασμός μας όπως θα δείτε έχει μια δόση χιούμορ αλλά και αλήθειας.

1. BTS - Boy With Luv feat Halsey

Ο λόγος που επιλέξαμε αυτό το τραγούδι (ακόμα και αν σε κάποιους δεν αρέσει) είναι το γιατί μας μεταδίδει μια ανοιξιάτικη διάθεση και νιώθουμε λες και βρισκόμαστε σε ένα musical με κέντρο την αγάπη. Αυτή η έκδοση με την Halsey το κάνει ακόμα καλύτερο γιατί οι BTS είναι μέσα στα χαμόγελα, η Halsey είναι πολύ γλυκιά και γιατί είμαστε shippers του RM με τη Halsey (ακόμα και αν είναι δεσμευμένη).



2. WINNER - Millions

Δεν υπάρχει ένα τραγούδι των WINNER και φυσικά ούτε και MV που να μην μας γεμίσει συναισθήματα. Το Millions είναι ένα από τα καλύτερα σε στίχους τραγούδια των WINNER και μας κάνει νιώθουμε πολύ όμορφα. Φυσικά τα χρώματα, τα χαμόγελα τους και η χαριτωμένη τους χορογραφία μαζί με την τρέλα που κουβαλάνε είναι ό,τι καλύτερο για να μας βγάλει από τη μουντή μας διάθεση.



3. Highlight - Plz don't be sad

Σε cheerful ρυθμό, με χαριτώμενη και ρυθμική χορογραφία και στίχους που ακόμα και χάλια να νιώθεις ένα χαμογελάκι θα σκάσει στο χειλάκι σου. Άσε που όσο το ακούς αποκλείεται να συγκρατηθείς να μη χορέψεις και ειδικά άμα κάποιος δει τα live ακούγοντας το θα χορεύει και τη συγκεκριμένη χορογραφία. Θα μπορούσε να το τραγουδάει και η χαρά από το “Τα μυαλά που κουβαλάς”.



4. SF9 - Mamma Mia

Με ένα MV σε musical concept με τους SF9 να δείχνουν την dorky πλευρά του εαυτού τους, σε κάνουν να ξεχάσεις ό,τι ασήμαντο σε προβληματίζει με ένα μοναδικό τρόπο άσε που το τραγούδι για κάποιο λόγο άμα το ακούσεις μια δυο φορές μετά σου κολλάει και κάθε φορά που μπαίνει το ρεφρέν λες “Olleh Mamma Mia”. Πραγματικά, για εμάς του Allkpop Greece το Mamma Mia των SF9 είναι ένα από τα αγαπημένα τόσο concept όσο και τραγούδια.



5. GOT7 - Just right

Φυσικά και για κάποιο λόγο είναι το πιο γνωστό τραγούδι των GOT7 και φυσικά έχει ένα παιχνιδιάρικο και πρωτότυπο MV που για να λέμε και καμία αλήθεια μόνο οι GOT7 θα μπορούσαν το υποστηρίξουν τόσο καλά. Όμορφοι και γλυκοί στίχοι μας θυμίζουν πως πρέπει να βλέπουμε τον εαυτό μας και την αξία που έχει όπως ακριβώς είμαστε χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε τίποτα γιατί πολύ απλά είμαστε just right.

Πραγματικά, παραδεχτείτε το έστω και μία φορά πρέπει να έχετε επιχειρήσει να κάνετε την χορογραφία στο ρεφρέν, έτσι; Αλλά ακόμα και αν όχι, είναι πολύ δύσκολο μόλις δεις τη συγκεκριμένη χορογραφία να κάνεις οτιδήποτε άλλο στις γέφυρες του τραγουδιού γιατί πολύ απλά το μυαλό σου κολλάει εκεί!



6. Stray Kids - Awkward Silence

Ναι, λατρεύουμε το συγκεκριμένο τραγούδι και MV μαζί με τους χιουμοριστικούς στίχους που ο καθένας μας θα μπορούσε να ταυτιστεί έστω και μία φορά. Και μόνο να δει κάποιος τον Bang Chan να ρίχνει την κάμερα δε γίνεται να μη γελάσει. Ε λοιπόν, αυτό το τραγουδάκι είναι ύμνος για τις αμήχανες στιγμές της ζωής και βασικά κάθε φορά που πρέπει να συμβαίνει κάτι περίεργο ή αμήχανο στους STAY βαθιά μέσα στα αυτιά τους πρέπει να ακούν το συγκεκριμένο ηχητικό εφέ με το κοράκι από το Awkward Silence.



7. Mamammoo - Yes I am

Ένα τραγούδι που μας θυμίζει ότι μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας ακόμα και αν σε κάποιους αυτό φαίνεται περίεργο, αποκρουστικό είτε δεν είναι αποδεκτό. Ένα κατάλληλο τραγούδι, αν είχες μια άσχημη μέρα που είτε κάποιος σου έκανε μία κριτική που δε σου άρεσε, αν κάποιος σε σχολίασε ή ακόμα και αν δεν ένιωθες αρκετός ή αρκετή ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, για να το ακούσεις ή να χορέψεις στο ρυθμό του και αυτόματα η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει!



8. 1TEAM - Vibe

Ένα τραγούδι που μας θυμίζει ότι τα πάντα είναι πιθανά στη ζωή και γι' αυτό το λόγο πρέπει να αφήνουμε τις ανησυχίες μας μια φορά στο τόσο για την επόμενη μέρα καθώς το σήμερα είναι αυτό που μετράει περισσότερο. Όπως καταλαβαίνετε δε θα μπορούσε να λείπει από τη συγκεκριμένη λίστα.



9. DAY6 - Dance Dance

Ένα τραγούδι που με το που αρχίζει σε ανεβάζει και που μας θυμίζει να αδράξουμε την μέρα, γι' αυτό το επιλέξαμε και εμείς.



10. 2PM - Go crazy

Το συγκεκριμένο τραγούδι πέρα από τα απίθανα vocals των 2PM, την πρωτότυπη χορογραφία και τον ρυθμό του που σου δημιουργεί την διάθεση να χορέψεις μας θυμίζει ότι λίγη τρέλα δεν έκανε ποτέ κακό. Είτε ακούς το Go Grazy είτε βλέπεις το MV είτε τα live αμέσως νιώθεις καλύτερα, φεύγει η ακμή από το πρόσωπο σου, ο ουρανός είναι πιο γαλανός και όλα μοιάζουν πιο όμορφα γιατί πολύ απλά είναι 2PM.