Dramalaxy Φεβρουαρίου 2020

by Bokaloka 24/03/2020
Dramalaxy Φεβρουαρίου 2020

Δείτε όλα τα kdramas που κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο του 2020 στην σέσιον του site μας Dramalaxy.

01/02/2020

1. Tell me what you saw

Tell me what you saw


Κατηγορία: Θρίλερ, Μυστήριο, Έγκλημα, Σασπένς, Ντετέκτιβ, Έρευνα
Κανάλι: OCN
Επεισόδια : 16
Προβολή: Σάββατο και Κυριακή
Πρωταγωνιστούν: Jang Hyuk, Choi Soo Young και Jin Seo Yun
Υπόθεση: Ο Oh Hyun Jae ήταν ένας μελετητής ψυχολογικών προφίλ εγκληματιών μέχρι τη δολοφονία της γυναίκας του. Η Cha Soo Young είναι μια νεοσύλλεκτη ντετέκτιβ και έχει την ικανότητα να θυμάται ότι βλέπει με απόλυτη ακρίβεια. Θα συνεργαστεί με τον Oh Hyun Jae και θα λύσουν διάφορες υποθέσεις καθώς και θα ανακαλύψουν τον κατά συρροή δολοφόνο που ευθύνεται για το θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του Hyun Jae.



07/02/20

“My holo love”

My Holo Love


Κατηγορία: Ρομάντζο, Μελόδραμα ,Επιστημονική Φαντασία, Δράμα
Κανάλι: Netflix
Επεισόδια: 12
Προβολή: Παρασκευή
Πρωταγωνιστούν : Yoon Hyun Min και Go Sung Hee
Υπόθεση: Η So Yeon έχει την ανικανότητα να αναγνωρίζει πρόσωπα. Εξαιτίας αυτού κρατάει την απόσταση της από τους ανθρώπους. Η So Yeon γίνεται δεύτερος δοκιμαστής του ολογράμματος Al Holo. Ο Al Holo βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Περνώντας χρόνο μαζί της ο Al Holo αντιλαμβάνεται τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης. Εντωμεταξύ ο Nan Do είναι ο κατασκευαστής του Al Holo και έχουν την ίδια φυσική εμφάνιση αλλά τελείως διαφορετική προσωπικότητα. Καθώς ο Nan Do παρακολουθεί την So Yeon και τον Al Holo, αισθάνεται κάτι που δεν έχει αισθανθεί ποτέ.



10/02/20

“The cursed”

The Cursed


Κατηγορία: Θρίλερ, Μυστήριο, Υπερφυσικό, Φαντασία
Κανάλι: TvN
Επεισόδια: 12
Προβολή: Δευτέρα και Τρίτη
Πρωταγωνιστούν: Uhm Ji Won, Jeong Ji So, Sung Dong II και Jo Min Soo
Υπόθεση: Η Im Jin Hee είναι δημοσιογράφος και προσπαθεί να καλύψει μια υπόθεση βίας όπου εμπλέκεται η εταιρεία Forest, η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής της Νότιας Κορέας. Ο πρόεδρος αυτής της εταιρείας είναι ο Jin Jong Hyun και στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον σαμανισμό. Κατά την διάρκεια της έρευνας της, η Im Jin Hee ανακαλύπτει ότι μια πνευματική εταιρεία παροχής συμβουλών συνδέεται με την εταιρεία Forest. Καθώς προσπαθεί να φανερώσει το μυστικό της εταιρείας , η Im Jin Hee συναντά την So Jin η οποία είναι δαιμονισμένη και έχει μια ειδική ικανότητα.



21/02/20

“Hyena”

Hyena


Κατηγορία: Κωμωδία ,Ρομάντζο, Νόμος, Δράμα
Κανάλι: SBS
Επεισόδια: 16
Προβολή: Παρασκευή και Σάββατο
Πρωταγωνιστούν: Joo Ji Hoon και Kim Hye Soo
Υπόθεση: Ο Yoon Hee Jae και η Jung Geum Ja δουλεύουν στην Hyena, μια εταιρεία με ανταγωνιστικούς και προσωπικούς δικηγόρους οι οποίοι εξυπηρετούν το 1% της κοινωνίας, δηλαδή τους πιο πλούσιους της χώρας. Η Jung Geum Ja είναι μια δικηγόρος που έχει στόχο μόνο τα λεφτά και χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να κερδίσει τις υποθέσεις της. Ο Yoon Hee Jae είναι ένας έξυπνος δικηγόρος που έχει αυτοπεποίθηση στη δουλειά του.



22/02/20

“Hi Bye Mama”

Hi Bye Mama


Κατηγορία: Κωμωδία, Ρομάντζο, Φιλία, Οικογένεια, Δράμα, Φαντασία, Υπερφυσικό, Μελόδραμα
Κανάλι: TvN
Επεισόδια: 16
Προβολή: Σάββατο και Κυριακή
Πρωταγωνιστούν: Kim Tae Hee, Lee Kyu Hyung και Go Bo Gyeol
Υπόθεση: Η Cha Yu Ri είναι ένα φάντασμα από τότε που πέθανε πριν 5 χρόνια. Άφησε πίσω της τον σύζυγό της Jo Kang Hwa και την κόρη τους. Για να γίνει και πάλι άνθρωπος εκτελεί ένα έργο μετενσάρκωσης που διαρκεί για 49 μέρες. Εντωμεταξύ ο σύζυγός της, Jo Kang Hwa, είναι ένας πλαστικός χειρουργός. Ήταν ένας γλυκός άνθρωπος αλλά αφού πέθανε η Cha Yu Ri, η προσωπικότητά του άλλαξε. Μετά από 5 χρόνια η σύζυγός του επανεμφανίζεται μπροστά του.



24/02/20

“When the weather is fine”

When the weather is fine


Κατηγορία: Ρομάντζο, Δράμα, Φιλία, Οικογένεια, Μελόδραμα
Κανάλι: JTBC
Επεισόδια: 16
Προβολή: Δευτέρα και Τρίτη
Πρωταγωνιστούν: Park Min Young και Seo Kang Joon
Υπόθεση: Η Hye Won είναι μια συνηθισμένη κοπέλα με καλό χαρακτήρα. Παίζει τσέλο από τότε που ήταν παιδί. Ξεκίνησε να κοινωνικοποιείται χάρη στην ικανότητά της να παίζει τσέλο αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πληγώθηκε συναισθηματικά από τον περίγυρο της. Εξαιτίας αυτού δεν εμπιστεύεται κανέναν και είναι κλεισμένη συναισθηματικά. Κουράζεται από τη ζωή της στη Σεούλ και αποφασίζει να επιστρέψει στο χωριό της Bookhyun. Εκεί συναντά τον Eun Seob. Αυτός δουλεύει στο βιβλιοπωλείο “Goodnight Bookstore”. Η ζωή του είναι πολύ απλή: ξυπνάει, πίνει καφέ, διαβάζει βιβλία και γράφει στο blog του. Η καθημερινότητα μου όμως θα αλλάξει αφού συναντήσει την Hye Won.



Άρθρο από Παπαδοπούλου Ναταλία