Ο Junho (2PM) ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία

by Bokaloka 20/03/2021
Ο Junho (2PM) ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία

Ο Junho από τους 2PM επέστρεψε από τον στρατό σήμερα, ολοκληρώνοντας την στρατιωτική του θητεία.


Τα hashtag για την επιστροφή του #우리집_준호가_돌아왔다 #WelcomeHomeLeeJunho ήταν νούμερο ένα world trend στο twitter με πάνω από 150,000 tweets αλλά ήταν και στην δεκάδα τοων top hashtags στην Κορέα.

Αναμένουμε τώρα το μεγάλο comeback των 2PM, καθώς όλα τα μέλη έχουν ολοκληρώσει την στρατιωτική τους θητεία, μία καινούρια ομαδική φωτογραφία και ίσως ένα promotion από την αρχή στα music shows του My House που αποτέλεσε ένα από τα πιο hot και δημοφιλή τραγούδια στην Κορέα για το 2020 και 2021. Επίσης, αναμένουμε νέα επεισόδιο στο Wild Six!

Φυσικά, ήδη ο Junho έχει προτεινόμενο ρόλο για καινούριο kdrama και το ίδιο και ο Taecyeon, ο οποίος τώρα πρωταγωνιστεί στο kdrama Vincenzo.

Παράλληλα, ο Nichkhun θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Holywood, Hong Kong Love Story, o Jun. K κυκλοφόρησε το ιαπωνικό του σόλο άλμπουμ This is not a song ύστερα από το κορεάτικο σόλο άλμπουμ 20mins που είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως, ο Wooyoung ετοιμάζεται για το σόλο comeback του και ο Chansung κάνει fantalks και lives!

Αύριο 21/03 και ώρα 2PM (KST) πρόκειται ο Junho να κάνει ένα vlive για να γιορτάσει με τους HOTTEST την επιστροφή του και παράλληλα θα απαντήσει σε ερωτήσεις των fans. Αν κρίνουμε από προηγούμενα live που αφορούσαν την επιστροφή άλλων μελών από τον στρατό είναι πιθανό να συμμετέχουν και άλλα μέλη στο live αν όχι όλα τα μέλη των 2PM!

Welcome Back Lee Junho!