Top 5 supernatural kdramas

by Bokaloka 24/03/2020
Top 5 supernatural kdramas

Με αφορμή την νέα σεζόν του Kingdom που ξεκίνησε στις 13 Μαρτίου στο Netflix η Σωτηρία Βλαχάκη μας παρουσιάζει τα 5 καλύτερα supernatural kdramas!

Η μεταφυσική, ο τρόμος, ο έρωτας, τα φαντάσματα, οι βρικόλακες, τα ζόμπι. Υπάρχουν πολλά από τα οποία μπορεί να διαλέξει κανείς και τα kdramas, ασφαλώς και αφήνουν τη δική τους σφραγίδα σε αυτά υπερφυσικά πράγματα!

1. Kingdom

Kingdom


Ο λόγος και η αιτία πίσω από αυτή την απαρίθμηση. Πρόκειται για τη πρώτη παραγωγή του Netflix σε kdrama και μία από τις αγαπημένες μου κορεάτικες σειρές! Μια μυστηριώδης ασθένεια έχει εξαπλωθεί στο βασίλειο και μόνο ο πρίγκιπας μας είναι σε θέση να σταματήσει την εξάπλωση της και να σώσει το βασίλειο. Η σειρά διαδραματίζεται στην εποχή Joseon και πρωταγωνιστούν ο Ju Ji hoon και η αγαπημένη μου Bae Doona. Οι πανέμορφες τοποθεσίες στις οποίες γυρίστηκε η σειρά, η πλοκή, η φανταστική υποκριτική των ηθοποιών και η υπερφυσική του χροιά, δημιουργούν ένα αξέχαστο θέαμα. Αν όμως, σας αηδιάζει το gore θα σας έλεγα να την αποφύγετε αλλά να ξέρετε πως χάνεται!

2. “ The Master's Sun”

The Master's Sun


Πρωταγωνιστούν οι Gong Hyo-jin και So Ji-sub σε μία ρομαντική κωμωδία με φαντάσματα και μυστήριο. Η πρωταγωνίστρια μας είναι μία απλή γυναίκα με την ικανότητα να βλέπει φαντάσματα. Αυτή της ικανότητα, αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη στην επίλυση ενός μεγάλου μυστηρίου που ταλανίζει τον ψυχρό και απόμακρο πρόεδρο ενός μεγάλου μόλ. Είναι μία ενδιαφέρουσα σειρά με αρκετό γέλιο και ρομάντζο και φαντάσματα!

3. “ Black”

Black


Ένας ντεντέκτιβ αναζητά την αλήθεια πίσω από ένα συμβάν που σημάδεψε τη ζωή του. Μία κοπέλα βλέπει φαντάσματα και υποφέρει. Αυτοί οι δύο θα συνεργαστούν και θα ξεθάψουν μυστικά που τρομάζουν. Κανείς και τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και σε αυτά τα πλαίσια ένας μεγάλος και απαγορευμένος έρωτας γεννιέται. Με αυτή τη σειρά θα γελάσεις, θα κλάψεις, θα ερωτευτείς και ίσως και να μισήσεις. Πρωταγωνιστούν οι Song Seung-heon και Go Ara.

4. “ Vampire Prosecutor ”

Vampire Prosecutor


Εισαγγελέας και βρικόλακας, ο πρωταγωνιστής μας χρησιμοποιεί τα χαρίσματα του για να επιλύσει διάφορες υποθέσεις. Η σειρά είναι περισσότερο δράμα παρά κωμωδία και ασχολείται με το έγκλημα και τους δράστες τους. Πρωταγωνιστεί ο Yeon Jung-hoon. Αν σας αρέσουν οι αστυνομικές σειρές και οι βρικόλακες τότε αυτή η σειρά είναι για σας!

5. “ A Korean Odyssey ”

A Korean Odyssey


Μία ομπρέλα, ένα κοριτσάκι και πολλά υπερφυσικά τέρατα. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα! Η σειρά περιέχει πολύ γέλιο και έρωτα. Πρόκειται για μία ρομαντική κωμωδία με κάποιες, μικρές, δόσεις τρόμου και μίας αγάπης περίπλοκης μεταξύ μία γυναίκας και ενός αθάνατου και κακού τέρατος. Πρωταγωνιστούν οι Lee Seungi-gi και Cha-Seung-won.

Υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι και τα οποία παραμένουν κρυμμένα και κρυφά. Δείτε και ανακαλύψτε πως οι πρωταγωνιστές μας αντιμετωπίζουν αυτή την αλήθεια στα παραπάνω Kdrama!

(Άρθρο από Σωτηρία Βλαχάκη)